Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Нд, 05-05-2024
Головна » 2023 » Серпень » 15 » Інопланетний розум експерт з НЛО порівняв з "божественним"
16:45
Інопланетний розум експерт з НЛО порівняв з "божественним"


Професор Аві Леб, експерт у галузі дослідження НЛО та викладач Гарвардського університету, висловив припущення про можливість існування стародавньої інопланетної цивілізації на Землі, яка мала технологічні досягнення, порівняні з божественною могутністю з Біблії.

Як аргумент фізик вказав на металевий матеріал, знайдений на дні Тихого океану. Цей матеріал перевершує за міцністю усі відомі земні матеріали.

Фахівець вважає, що, можливо, існує багато розвинених цивілізацій, що випереджають нашу за розвиненістю. Якщо розумна істота здатна зрозуміти поєднання квантової механіки та гравітації, то вона може мати здатність створити “зародок” всесвіту в лабораторії. У релігійних текстах людство приписує цю здатність до Бога. Тому надрозвинені цивілізації людям можуть здатися володарями божественних можливостей.

Можна уявити аналогічну ситуацію з печерною людиною, яка раптом опиняється в Нью-Йорку та бачить усі сучасні технологічні пристрої, які для неї є справжніми чудесами. Леб також зазначив, що знайдений матеріал на дні Тихого океану не є уламком метеорита і може бути створений штучно цивілізацією, яка перевершує розвиток людства.

"Дуже розвинена наукова цивілізація може мати надтехнологічні знання, їх більш високий рівень інтелекту може бути незрозумілий нам", – підкреслив Леб.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 106 | Дата публікації: 15-08-2023 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]