Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Нд, 28-04-2024
Головна » 2024 » Січень » 27 » Допоможе зцілювати організм ця методика: поради
00:37
Допоможе зцілювати організм ця методика: поради


Методика складається з кількох простих правил, які потрібно виконувати щодня. Щоб продовжити собі життя та зцілитися від недуг, достатньо приділити всього 10 хвилин на день своєму здоров'ю.

Ранок

Чищення язика – 30 секунд

Після чищення зубів скористайтеся спеціальним інструментом (або просто бічною стороною ложки) для зняття нальоту з язика. Якщо ви робитимете це регулярно, день у день, ця процедура допоможе роботі жовчного міхура та нирок. У нальоті, який ви знімаєте, міститься безліч токсинів та інших шкідливих речовин, здатних порушити гармонію тіла, і тому варто позбавлятися його не рідше одного разу на добу.

Полоскання кунжутною олією – 2 хвилини

Після того, як ви очистите язик, прополощіть рот не хімічним ополіскувачем для рота, а натуральною кунжутною олією, а після звичайною теплою водою. Кунжутна олія багата кислотами, що нормалізують кислотно-лужний баланс рота, а також сприяє зміцненню здоров'я зубів і ясен набагато краще, ніж більшість косметичних продуктів.

Самомасаж – 3 хвилини

Скориставшись шматочком м'якої вовни або м'якою щіткою, помасажуйте тіло круговими рухами в ділянки шиї, спини, плечей, рук та пальців (по 10-20 кругових рухів по кожній частині тіла). Після помасажуйте груди висхідними рухами. Потім перейдіть до живота, масажуючи його зліва направо. Після – до стегон, рухаючись з внутрішньої сторони до зовнішньої, а потім – до ніг та стоп.

Самостійний масаж тіла за допомогою легкої щітки сприяє покращенню кровообігу, стимулює рецептори шкіри, а також прискорює оновлення та відновлення внутрішніх органів.

День

Вживання гарячої води – 30 секунд

Прокип'ятіть половину літра чистої води протягом 15 хвилин, перелийте її в термос і пийте повільними ковтками протягом півгодини. Кип'ячена гаряча вода виводить із організму токсини.

Розслаблене дихання – 2 хвилини

Зробіть глибокий вдих через ніс, затримайте дихання, а потім видихніть (теж через ніс). Очистіть ваш розум від усіх зайвих думок і зосередьтеся на диханні. Повторюйте цю вправу, доки відчуєте розслабленість. Ця дихальна вправа сприяє набуттю спокою.

Вечір

Стимуляція травлення – 2 хвилини

Підігрійте невелику кількість кунжутної олії і втріть її в ділянці шлунка круговими рухами. Після цього змочіть рушник у гарячій воді, покладіть його на цю ділянку і зачекайте, поки він охолоне. Цей процес сприяє покращенню травлення, а також покращує ваш сон.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 68 | Дата публікації: 27-01-2024 | Додав: admin | Теги: Зцілення, організм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]