Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пн, 20-05-2024
Головна » 2024 » Травень » 7 » Для військових та працівників органів системи МВС - в Україні запустили сервіси
13:12
Для військових та працівників органів системи МВС - в Україні запустили сервіси


Сьогодні для військовослужбовців та працівників органів системи МВС починають працювати два сервіси - електронний кабінет постраждалого та контактний центр з питань соціального захисту. Про це йдеться у повідомленні Міністерства внутрішніх справ у вівторок, 7 травня.

Відсьогодні працюватимуть електронний кабінет постраждалого на сайті МВС України та контактний центр з питань соціального захисту.

Перший сервіс — електронний кабінет постраждалого на сайті МВС України, де військовослужбовці НГУ, ДПСУ, поліцейські, ДСНСники, які мають статус постраждалих, а також члени їх родин можуть отримати доступ до своїх облікових даних та залишити запит на медичну, психологічну, юридичну допомогу. Для цього необхідно зареєструватися в Єдиному вікні для громадян.

Крім того, свою роботу розпочинає контактний центр з питань соціального захисту за номером 1536. З понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 Фахівці гарячої лінії консультуватимуть щодо отримання психологічної, медичної та грошової допомоги, нарахування пільг, призначення пенсії тощо.

Як повідомляли ЗМІ, 21 березня Верховна Рада звільнила військових від сплати відсотків за кредити у банках.

Також 73 депутати Верховної Ради пропонують парламенту збільшити виплати і запровадити нові пільги для військовослужбовців.

Нагадаємо, ЗСУ отримали понад 37 000 резюме на військові вакансії у січні.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 38 | Дата публікації: 07-05-2024 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]