Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2020 » Лютий » 27 » Дієві засоби від побутових шкідників
00:29
Дієві засоби від побутових шкідників


 

Дієві засоби від побутових шкідників: як знищити тарганів

Гидливість у відношенні щодо тарганів людині властива здавна. Розповідають, що ще Петро Перший мав до цих істот огиду. Побачивши в кімнаті хоч одного вусаня, він моментально залишав приміщення, і гнів його сильно зміцнився. Тому господарі будинків перед прибуттям царственої особи дружно приймалися вимітати комах - адже в ті часи ще не знали, що таке дезінсекція. До того ж люди вірили в прикмети, які стверджували, що таргани в будинку - ознака достатку. Ось і не хотілося нікому жебраком виявитися, а стіни в будинках часом ворушилися від великої кількості вусатих сусідів. У наш же час існують спеціальні засоби, які допомагають позбутися не тільки тарганів, але і інших побутових шкідників. Наприклад, перейшовши за посиланням https://vseroste.com.ua/vid-pobutovih-shkidnikiv-repelenti-42/property-shkidnik-2255/ можна придбати ефективний засіб від мошки.

Адже не всі змирилися з наявністю в будинку таких "домашніх тварин". Існував один спосіб позбавлення від них, який інколи використовують і зараз (правда, тільки в приватних будинках). Для цього хату взимку виморожували, тобто залишали відкритими всі вікна і двері, попросившись тимчасово на постій до родичів або сусідів. Ну, а тарганам, що жили в будинку, залишалося тільки гинути. Адже істоти ці вкрай теплолюбні - вже при температурі мінус 5 їхнє життя закінчується. І ще одного не виносять таргани - перекидання на спину на гладкій поверхні (перевернутися назад їм не під силу). І якщо таке трапляється, то комаха вмирає. Звісно, в наші дні куди ефективніше і зручніше буде перейти за адресою https://vseroste.com.ua/vid-pobutovih-shkidnikiv-repelenti-42/property-shkidnik-2246/ і придбати спеціальний засіб, який ефективно та швидко виведе всіх непрошених сусідів з вашої оселі.

Ось, мабуть, і всі слабкі сторони тарганячого племені. А більше їх майже нічого не бере:

  • і в воді вони не тонуть;
  • і без голови можуть жити майже місяць;
  • і радіоактивне опромінення переживуть.

Тому знищення тарганів - річ непроста. Людина за сотні років придумала нескінченну кількість отрут, а комахи в відповідь пристосувалися до більшості з них. Так, звичайно, найсильніший дихлофос може вбити наповал дорослу особину. Однак залишаються личинки, заховані в затишному місці. Та й дихати отруйними парами людям зовсім не корисно. Ну, а всякі дрібні, гелі та порошки з часом перестають діяти на нові покоління тарганів - природа їм дала найсильніший механізм пристосування.

Але це не означає, що у жителів багатоповерхівок немає ніякого виходу, і їм потрібно змиритися з присутністю в квартирах подібних "постояльців". Нехай вусатих комах неможливо вбити холодом (система опалення цього не дозволить), нехай їх не беруть багато отрути, але ж є і ефективні засоби. За посиланням https://vseroste.com.ua/vid-pobutovih-shkidnikiv-repelenti-42/property-shkidnik-2252/ можна знайти такі ефективні репеленти проти клопів, а на сайті компанії "Vse Roste", як ми вже згадували раніше, знайдеться і хороша зброя проти тарганів. Так що, сумувати не варто — вихід завжди є.

Також можна звернутися до фахівців. Для цього і організовані спеціальні служби, які мають новітні засоби боротьби зі шкідниками. Їх "коник" - дезінфекція, дезінсекція та дератизація приміщень. Причому препарати, до яких ще не встигли пристосуватися таргани, абсолютно нешкідливі для людини і його домашніх улюбленців - котів, собак, хом'ячків.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Екологічні новини | Переглядів: 522 | Дата публікації: 27-02-2020 | Додав: admin | Теги: шкідник, побутовий, засіб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]