Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2012 » Вересень » 12 » День народження - в чому містика
20:31
День народження - в чому містика


День народження святкувався для того, щоб убезпечити і захистити людину. Рідні та близькі люди бажали йому добра і дарували подарунки, наділяючи його в цей день додатковою енергією.

Насправді, день народження - містична дата, він є своєрідною точкою обнулення - адже ще один рік нашого життя прожито і завершено, а наступний лише починається. І звичайно, завершення старого і початок нового циклів дає певні можливості людині.

Чим характеризується початок?

Початку будь-якого циклу властиве розгойдування, набір темпу і сил для виконання певних завдань. Ось кілька прикладів початку циклів. Офісний працівник починає день з дрібних і приємних справ, налаштовуючись на робочий лад: перегляду пошти, побудови планів на день, чашечки кави і т.д. На початку кінофільму нас знайомлять з персонажами і їх життям, щоб потім ми змогли співпереживати їм і в повній мірі відчути пережиті ними емоції. При заняттях фітнесом спочатку йде розминка - розігрів тіла, щоб потім м'язи та суглоби змогли витримати максимальне фізичне навантаження.

Тому й перший час після дня народження характеризується входженням в новий цикл. З точки зору астрології йде освоєння нової сонячної енергії, яка дається для вирішення майбутніх завдань. Рекомендують спостерігати за першими 12 днями, адже вони можуть дати інформацію про те, що нас очікує в наступному році. І кожен з них характеризує місяць нового року. Наприклад, якщо ви народилися 10 жовтня в полудень, то першу добу з 12 дня 10.10 до 12 дня 11.10 розповідають про те, як пройде ваш перший місяць (з 10 жовтня до 10 листопада).

Варто приділяти увагу загальному змісту подій, що відбуваються, їх емоційному забарвленню і нашому відношенню до подій. Чіткої розшифровки подій, звичайно, не існує, але спостерігаючи самостійно за ходом справ, можна побачити якісь закономірності. Наприклад, якщо вас несподівано запросять у гості в якийсь із днів, простежте, можливо, у відповідний цьому дню місяця день вас відправлять у відрядження або відбудеться невелика подоріж і т.д.

Що в завершенні циклу?

Кінець циклу - це завершення процесу. В офісі в кінці робочого дня співробітник підводить підсумки, можливо, наводить порядок на столі, вимикає комп'ютер, прощається і йде. В кінці фільму видно результат дій героїв, підведений підсумок того, що відбувається, а після йдуть титри - імена тих, хто брав участь при створенні цієї кінострічки. В кінці тренування, після отриманого навантаження, людина розслабляється і відпочиває: пару хвилин лежить, приймає душ і т.д.

Період перед днем ​​народження (хтось виділяє цілий місяць, хтось останні 12 чи 7 днів) варто особливо дбайливо поставитися до свого емоційного та фізичного стану. Організму властиво в цей час виснаження, втома, роздратування.

У цей період важливо не перепрацьовувати і не переїдати, приділяти більше часу відпочинку і відновленню сил. Звернути увагу на те, як ми реагуємо на події і людей, що нас дратує? Які думки приходять в голову? Стан виснаженості  дає можливість зустрітися з собою і побачити своє ставленням до подій. А, можливо, навпаки усвідомити, що ті ситуації, які раніше вибивали грунт з-під ніг, тепер зовсім не зачіпають. Значить, ми стали більш стійкими.

Важливий момент - підбиття підсумків минулого року. Щоб рухатися вперед, починати новий цикл, необхідна опора - подяка тому, що пройшло. Можливо, перед днем ​​народження варто заново подивитися на події, які відбулися в минулому році. Побачити, що вони принесли в наше життя? Усвідомити, що змінилося завдяки їм? Може, та дія, за яку ми себе засуджували, призвела до цікавого життєвому повороту, новим відносинам або проявила істинність справ і т.д.

Як зустріти свято Дня народження?

Існує думка, що в день народження і наступні 12 днів варто контролювати свій емоційний стан - тримати його в позитиві і він ("позитив") нібито принесе в прийдешній рік позитивну енергію і прожене меланхолію і депресію. Але чи варто так жорстко контролювати себе?

Людина деколи так прагне прогнати зі свого життя негативні емоції, що не може оцінити їх і побачити, що вони дають їй. До прикладу, одну з самих своїх відомих картин "Постійність пам'яті" (1931 р.) Сальвадор Далі створив за дві години у стані депресії і ревнощів до Галі. Так навіщо позбавлятися від негативних емоцій? Інша справа - навчитися з ними взаємодіяти.

А якби й мало сенс скласти правило святкування Дня народження, то воно, мабуть, звучало би так: "Прислухайтеся до себе, свого стану і своїх бажань". Адже все, що відбувається в нашому житті, для чогось нам необхідно.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Сон, хіромантія і сонник | Переглядів: 9455 | Дата публікації: 12-09-2012 | Додав: adminA | Теги: День народження, подарунки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]