Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2015 » Листопад » 23 » Дала потомство клонована ГМО-корова
23:09
Дала потомство клонована ГМО-корова


Клонована генетично модифікована китайська корова Ніу Ніу народила здорове теля.

За словами вчених, ця подія стала першим кроком країни до власного виробництва так званої "мармурової яловичини".

Теля народилося ще 28 серпня і зараз, за ​​словами ветеринарів, добре себе почуває. Мати теляти була одним з двох клонів корів, створених в 2012 році з геномом, що збільшує кількість жиру в м'язах.

Зараз Китай переживає нестачу "мармурової яловичини" (м'ясо з рясними жировими прошарками, що використовується для приготування стейків) і змушений проводити дорогі імпортні закупівлі, повідомляє naked-science.

За словами керівника проекту Ні Гемин з сільськогосподарського університету Пекіна, народження теляти є великим національним науковим проривом, який демонструє репродуктивні можливості генно-модифікованого худоби.

Тестування новонародженого показало, що завдання зі збільшення жиру в загальній масі тіла було виконане. Крім того, теля показало меншу сприйнятливість до негативних впливів навколишнього середовища, ніж його "природні" побратими.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1306 | Дата публікації: 23-11-2015 | Додав: adminA | Теги: клонована ГМО-корова, Потомство | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]