Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2021 » Листопад » 23 » Цікаві музеї, які варто відвідати
20:07
Цікаві музеї, які варто відвідати


Музеї, які варто відвідати

Багато сучасних туристів дуже не люблять відвідувати музеї, які дуже нудні та не цікаві місця, що є цілком нормальним, тому що не кожен може оцінити красу та історію, тому все, що необхідно туристу - це вибрати правильний музей. Під "правильним" мається на увазі музей із цікавими експонатами, адже вже давно в музеях можна знайти аж ніяк не лише картини та історичні цінності, а й багато іншого. Головне - туристу треба знати, де шукати. Як приклад турист може ознайомитися з музеями, про які піде мова в нашій статті.

Музей огидної їжі

Це навіть звучить якось неприємно, але відвідати подібне місце все одно буде цікаво, хоч би заради того, щоб побачити, що тут виступає як експонати. Як не дивно, експонатами тут є саме їжа, і турист може побачити, понюхати і навіть продегустувати, різні страви - від акулячих плавців до смажених тарантулів і багато іншого.

Гурманам подібне місце може здатися пеклом, а людям зі слабким шлунком сюди краще також не заходити, але якщо людина не витримає, на вході видають паперові пакети.

Фалологічний музей

Експонатами даного музею є статеві члени більшості відомих біологічних видів, крім того яких є й інші частини чоловічих статевих органів. На музей реагують дуже різноманітно.

Важливо розуміти, що ця виставка – виключно освітня, а не порнографічна, а поряд у сувенірній лавці можна придбати сувеніри.

Музей криптозоології

Через назву може здатися, що він пов'язаний із чимось науковим, але саме цей музей не має жодного відношення, швидше він хоче підтвердити те, що наука пояснити не може. Мається на увазі, що експонатами тут служать різні зразки, репліки та малюнки міфічних істот на кшталт:

  • русалки;
  • снігової людини;
  • вампірів.

музей криптозоологія

Щось повчальне людина тут не знайде, але цікаво буде безперечно.

Музей волосся

Почувши таку назву багато людей відразу може згадати фільми жахів, в яких волосся - головне діюче "обличчя". Так що музей і лякає, і вражає. Цікаво, що спочатку це була просто колекція, яка збиралася завдяки відвідувачам місцевого гестхауса, але вона стала такою величезною, що зараз на неї милуються як на музей, а в кожному локоні є інформація про його власника, і колекція поповнюється досі.

Музей туалету

Крім власне фаянсового друга музей розповість, як гігієна розвивалася з давніх-давен і до сучасних днів, а також людина дізнається багато цікавої інформації.

Короткий висновок

Подібних музеїв колосальна кількість по всьому світу, а тому головне просто вибрати музей, в якому людині буде максимально цікаво, а щодо його розташування - інформацію можна знайти в мережі і навіть отримати карту (є особливо віддалені заплутані місця). Що стосується вражень, то обравши правильний музей, людина безперечно отримає масу вражень і запам'ятає його відвідування надовго, а фотографії вийдуть такими, що особливо запам'ятаються.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 370 | Дата публікації: 23-11-2021 | Додав: admin | Теги: людина, музей, Раса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]