Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-04-2024
Головна » 2022 » Жовтень » 27 » Чому інопланетні цивілізації не прилітають на Землю - вчені припустили
19:25
Чому інопланетні цивілізації не прилітають на Землю - вчені припустили


Американські дослідники припустили, що інопланетян просто не цікавлять зірки та Сонце у нашій галактиці, оскільки тривалість їх існування занадто мала в межах космосу. Про це пише видання Universe Today, опираючись на дослідження Джейкоба Хакк-Місри та Томаса Фошеза.

У своєму дослідженні вчені припустили, що саме вік зірок є ключовим у цій ситуації. За словами дослідників, вік небесних тіл варіюється від 10 мільйонів до 10 трильйонів, і якщо для людини це незрозумілі захмарні числа, то для інопланетян - важливий фактор для створення власних колоній.

Дослідники зазначають, що навіть для розвиненої цивілізації колонізація іншої сонячної системи потребує багато ресурсів, і просто немає сенсу вкладати їх у систему, що не проживе довго. Вчені вважають, що цивілізації радше оберуть мало-масивні карликові зіркові системи K та M, оскільки це довгоживучі об'єкти, щоб максимально подовжити тривалість життя своїх колоній у галактиці.

Вчені підрахували, що інопланетним цивілізаціям може знадобитися близько двох мільярдів років, щоб досягти всіх зірок з малою масою, і зараз у галактиці Чумацький шлях цілком може бути кілька цивілізацій, які намагаються це зробити.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 183 | Дата публікації: 27-10-2022 | Додав: adminA | Теги: земля, інопланетні цивілізації, приліт, вчені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]