Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2015 » Квітень » 3 » Бог є - довів всесвітньо відомий вчений-атеїст
20:10
Бог є - довів всесвітньо відомий вчений-атеїст


 

Абсолютним потрясінням для наукового світу стали висновки відомого професора філософії Ентоні Флю. Вчений тривалий час був одним зі стовпів наукового атеїзму.

Протягом десятиліть Флю видавав книги і читав лекції, побудовані на тезі про те, що віра у Всевишнього невиправдана, пише Кореспондент. Однак серія недавніх наукових відкриттів змусила великого захисника атеїзму змінити свої погляди.

Флю публічно заявив, що помилявся, а Всесвіт не міг виникнути сам по собі – він, очевидно, був створений кимось більш могутнім, ніж ми можемо собі уявити. В одному грамі ДНК міститься більше інформації, ніж може вміститися на 1 трлн компакт-дисків.

Ймовірність того, що така складна система могла виникнути сама, близька до нуля. Це чітке і категоричне свідчення того, що Всесвіт (або принаймні життя в ньому) було створене штучно, переконаний Флю.

А отже, атеїсти помиляються. "Дослідження ДНК показали практично неймовірну складність структури, необхідної для того, щоб зробити життя, – каже Флю. – Для цього необхідно залучення інтелекту". Причому інтелекту неабиякого.

За словами Флю, раніше він, як й інші атеїсти, був переконаний, що колись давним-давно з мертвої матерії просто з'явилася перша жива матерія. "Сьогодні неможливо собі уявити побудову атеїстичної теорії виникнення життя і появу першого організму репродукування", – каже Флю.

За словами вченого, сучасні дані про будову молекули ДНК незаперечно свідчать про те, що вона не могла виникнути сама по собі, а є чиєюсь розробкою. Генетичний код і буквально енциклопедичні обсяги інформації, які зберігає в собі молекула, спростовують можливість сліпого збігу.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1359 | Дата публікації: 03-04-2015 | Додав: adminA | Теги: Бог є - довів всесвітньо відомий вч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]