Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 02-05-2024
Головна » 2023 » Червень » 16 » Аромадифузори для дому та офісу
17:32
Аромадифузори для дому та офісу


Створити вдома певну атмосферу можна різними способами: зробити ремонт в обраному стилі, придбати меблі й аксесуари певного дизайну, розставити вазони зі свіжими квітами чи підібрати сучасні штучні квіти, які зовні нічим не відрізняються від живих. Проте є ще один дієвий спосіб додати квартирі, будинку чи офісу унікальних рис — установити в кількох місцях аромадифузори, які можна придбати в Lovely Store.

Принцип дії аромадифузора

Класичний аромадифузор— це вишукана ємність зі скла чи кераміки, у якій міститься рідина з певним запахом. Для розповсюдження аромату в межах кімнати використовується дуже простий спосіб: у цю рідину занурюють кілька паличок, виготовлених із пористого матеріалу. Ці палички дуже повільно вбирають у себе рідину із флакона, далі вона розподіляється по всій довжині, а потім повільно виділяється в повітря, тим самим ароматизуючи його. Рідина найчастіше має олійну основу, що дає змогу сповільнити процес випаровування та продовжити термін користування аромадифузором. Завдяки цьому виражений, але не нав’язливий запах залишатиметься у приміщенні тривалий час — до кількох тижнів поспіль.

Як вибрати аромадифузор

  • За зовнішнім виглядом. Флакон з ароматизованою олією буде частиною інтер’єру, тож обирайте його дизайн так, щоб він гармоніював з оздобленням та іншими аксесуарами в кімнаті.

  • За типом аромату. Обирайте ментолові й цитрусові аромати для бадьорості, ромашку та мелісу для комфортного й міцного сну, а корицю, ваніль та випічку — для створення затишної домашньої атмосфери.

  • За місцем використання. Для спальні підходять ніжні та ненав’язливі аромати, для дитячої кімнати — цитрусові, для вітальні — свіжі, дерев’яні чи трав’яні.

  • За матеріалом паличок. Бамбук, тростина й ротанг дуже схожі зовні та несуттєво розрізняються за термінами придатності та швидкістю розповсюдження аромату в кімнаті.

  • За насиченістю аромату. Використовуйте ту кількість паличок, яка відповідає вашим власним уподобанням, а в разі потреби замініть їх на нові в будь-який час.

В інтернет-магазині Lovely Store ви знайдете великий вибір товарів для створення затишної атмосфери в оселі — аромадифузори відомих брендів, вишукані штучні квіти, а також посуд, текстиль і подарунки. Звертайтеся до консультантів магазину, щоб отримати допомогу у виборі ароматів і стильних аксесуарів для дому.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 443 | Дата публікації: 16-06-2023 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]