Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2020 » Жовтень » 13 » Андрій Ігнат ладен втілити свій європейський досвід в розвиток громади Хуст
11:44
Андрій Ігнат ладен втілити свій європейський досвід в розвиток громади Хуст


Андрій Ігнат ладен втілити свій європейський досвід в розвиток громади Хуст

єс хуст Наше суспільство живе в еру високих технологій. Сучасні рішення та винаходи з кожним роком змінюють наше життя, роблячи його простішим. Саме тому для сталого розвитку Хуста та громади всієї ОТГ, як власне і всієї країни, дуже важливо максимально задіювати інтелектуальний потенціал України. Фундаментом цієї горстки людей, які здатні творити кардинальні зміни, звісно є освіта. Без якісно організованого навчального процесу, не варто сподіватися і на позитивні зрушення в розвитку держави. Такої думки дотримується Андрій Ігнат, випускник нідерландського вищого навчального закладу The Hague University Of Applied Sciences, який цьогоріч бере участь у виборах до Ради Хустської ОТГ.

Якісна освіта стане каталізатором для необхідних змін  

Андрій Ігнат, навчаючись в одному з відомих ВНЗ Європейського Союзу, на власному досвіді зміг оцінити переваги західної освіти, яка і стала локомотивом розвитку ЄС. Всі ми прагнемо долучитися до цього об'єднання, а тому слід почати робити не просто перші кроки в цьому напрямку, а - дуже важливі. Андрій Ігнат це чудово усвідомлює, адже в його передвиборній програмі вагоме місце займає вирішення всіх нагальних проблем освіти, а також праця на майбутнє. Тому серед пріоритетів, які буде відстоювати депутат Андрій Ігнат, є один мегаважливий — відкриття першого дійсно міжнародного університету в місті Хуст.

андрій ігнат хуст

Розвиток бізнесу, а також залучення інвестицій, зокрема міжнародних, не зможуть дати потрібного ефекту для економіки краю, якщо бракуватиме висококваліфікованих кадрів. Проте цей дефіцит уже існує. Відчув це добре і Андрій Ігнат, який наразі працює менеджером на успішному підприємстві-імпортеру квіткової продукції та супутніх товарів "Зелена долина". Знайти гідний персонал дуже важко, а причина цього банальна — брак якісної освіти. На жаль, в останні роки більшість українських ВНЗ більше турбуються про власні бюджети, ніж підготовку необхідних кадрів, фахівців, яких дійсно потребує реальна економіка.

Кардинально змінити ситуацію в кращу сторону Хуст може і самотужки, не чекаючи на рішення від Уряду. Адже за сприяння новосформованої Ради Хустської ОТГ та її підтримки в місті може постати міжнародний Університет, який сконцентрується на підготовці найнеобхідніших спеціалістів в тих галузях, що найбільше потребує наш край. Андрій Ігнат впевнений, що завдяки рівню підготовки, такі фахівці будуть затребуваними на ринку праці і за межами ОТГ, а тому Хуст зможе стати своєрідним академічним центром всього Закарпаття. Все це дасть вагомий поштовх для розвитку громади:

  1. місто привабить так званні "освітні інвестиції" — всі хочуть отримати гідну освіту, а тому місцевий бюджет отримає вагомі вливання завдяки коштам нових студентів з-поза меж ОТГ;
  2. наявність молодих перспективних кадрів стане запорукою міжнародних та вітчизняних інвестицій, адже перед тим, як вкладати кошти, вивчаються різні питання і кваліфіковані спеціалісти — в пріоритетному списку;
  3. "притік мізків" — в той час, коли вся країна потерпає від такого явища, як "відтік мізків", завдяки міжнародному Університету, Хуст буде мати шанс піти в протихід - стати своєрідним острівцем порятунку для досвідчених професорів та перспективних аспірантів, що можуть поповнити педагогічний склад ВНЗ.

андрій ігнат хуст

Власне кажучи, Андрій Ігнат впевнений, що якісний міжнародний Університет в Хусті зможе змінити кардинально все — і економіку, і ринок праці, й інвестиційну привабливість. Таким чином, думаємо для кожного стає зрозумілим на скільки це важливе та актуальне питання для всіх членів громади, які дійсно вболівають за краще майбутнє Хустської ОТГ.

Ігнат і Європейська Солідарність привнесуть Європу в Хуст  

Втілити будь-які зміни самостійно майже нереально, а тому Андрій Ігнат долучився до однодумців з  Європейської Солідарності ("ЄС"). Обравши до Ради Хустської ОТГ "ЄС", а також в 2 окрузі третій номер — Ігната Андрія Андрійовича, ви долучитеся до освітнього прориву рідного краю. Завдяки Вашій підтримці 25 жовтня і обранню Андрія Ігната, Хуст матиме змогу стати осередком інтелектуального життя Закарпаття, а його мешканці — гідний рівень життя завдяки якісній освіті, яка стане першим кроком до високооплачуваної праці на рідній землі.

Le frelon спеціально для NovynyNauky.com/


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1383 | Дата публікації: 13-10-2020 | Додав: admin | Теги: Хуст, ігнат, Андрій | Рейтинг: 5.0/102
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]