Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 23-04-2024
Головна » 2015 » Квітень » 21 » 4 гігабайти оперативної пам’яті в смартфоні - що це таке. ВІДЕО
22:00
4 гігабайти оперативної пам’яті в смартфоні - що це таке. ВІДЕО


 

Asus Zenfone – один з перших смартфонів, який оснастили 4 гігабайтами оперативної пам’яті. Більшість сучасних флагманів може похвалитися лише 3 гігабайтами. [Навіщо ж потрібно в смартфоні 4? Давайте спочатку просто подивимося відео, де Asus Zenfone 2 запросто тримає в пам’яті 5 потужних 3D-ігор, легко перемикаючись між ними.

На цьому відео ми чітко можемо бачити всі переваги багатозадачності в дії. У пам’яті смартфона висить мінімум 5 складних ігор: Fifa 15, Real Racing 3, GTA San Andreas, NOVA 3 та Asphalt 8. Хоча, навряд чи більшості з нас коли-небудь знадобиться перемикатися між такою кількістю тяжких іграшок. Але уявіть, скільки додатків зможе зберігати Asus Zenfone 2 в пам’яті, навіть не вивантажуючи їх.

Навіщо ж потрібно в смартфоні 4? По-перше, це загальна швидкість роботи системи, адже не доводиться завантажувати додатки або ігри заново, достатньо просто їх витягнути з оперативної пам’яті. По-друге, це куди менше навантаження на процесор, а отже – економія заряду акумулятора.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1369 | Дата публікації: 21-04-2015 | Додав: adminA | Теги: 4 гігабайти оперативної пам’яті в с | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]