Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 17-04-2024
Головна » 2022 » Вересень » 13 » $15 млн інвестицій залучив стартап з українським корінням. Він планує революцію в електроніці
14:02
$15 млн інвестицій залучив стартап з українським корінням. Він планує революцію в електроніці


Данський стартап ATLANT 3D Nanosystems залучив $15 млн інвестицій. Компанію заснував українець Максим Плахотнюк. Про інвестиції ATLANT 3D Nanosystems повідомила у себе на сайті.

Стартапи від українських підприємців продовжують залучати інвестиції. Раніше блокчейн-стартап Everlend підняв $2,6 млн. Тепер інвестиції залучив данський ATLANT 3D Nanosystems. Сума склала $15 млн. Раунд очолила британська венчурна компанія West HillCapital. Також до нього долучилися вже існуючі інвестори Це фінансування є найбільшим спільним раундом Серії А в Данії за межами медико-біологічних наук та програмного забезпечення.

Стартап заснували Іван Кундрата, Жульєн Бахман та Максим Плахотнюк 2018 року.

Компанія створила пристрій під назвою Nanofabricator. Він забезпечує передове виробництво з використанням рішень на базі ШІ, що дозволяє наносити візерунок на складні поверхні, різні матеріали підкладок, однотонні пластини і текстури.

Технологія стартапу здатна змінити виробництво електроніки та мікрочіпів. Зокрема зробити цей процес цифровим, економічно ефективним, а ще забезпечити можливість для швидких інновацій.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 180 | Дата публікації: 13-09-2022 | Додав: adminA | Теги: українці, Революція, стартап, електроніка, $15 млн інвестицій | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]