Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2016 » Жовтень » 6 » 12-річному відеоблогеру в Google пробачили 100 тис. євро боргу
22:16
12-річному відеоблогеру в Google пробачили 100 тис. євро боргу


 

В Іспанії хлопчик, який завів свій YouTube-канал, переплутав сервіс монетизації відео з покупкою реклами, замовивши рекламних послуг на 100 тисяч євро

Для того, щоб заробити гроші за допомогою YouTube, 12-річний Хосе Хав’єр завів свій відеоблог, підключив до нього кредитну карту, але при його налаштуванні переплутав сервіси Google AdWords і AdSense, пише «Новое время» з посиланням на іспанську газету La Provincias.

Хосе з 1 серпня викладав ролики своєї групи Los Salerosos, в якій він грав на трубі, і активно рекламував їх. Спочатку рекламна кампанія коштувала невеликих грошей, але коли в банк прийшов рахунок на суму 19,7 тис. євро, менеджер заблокував карту і зателефонував батькам Хосе.

На банківській картці хлопчика було близько 2 тис. євро, які його батьки відкладали на майбутні потреби.

Пізніше на пошту відеоблогера прийшов ще один рахунок на суму 70 тис. євро. Таким чином, він заборгував Google близько 100 тис. євро.

В компанії заявили, що клієнти в такому віці не можуть користуватися послугами покупки реклами.

«Ми проаналізували цей випадок і з’ясували, що не отримували оплати від цього конкретного користувача. Його поточний баланс AdWords буде обнулений. Багато онлайн-сервісів, включаючи AdWords, мають вікові обмеження», — додали в Google.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1156 | Дата публікації: 06-10-2016 | Додав: adminA | Теги: 12-річному відеоблогеру в Google пр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]