Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2017 » Червень » 8 » 12 астронавтів NASA відібрало, які, можливо, відправляться на Марс
18:51
12 астронавтів NASA відібрало, які, можливо, відправляться на Марс


 

7 червня Національне космічне агентство США завершило відбір в новий загін астронавтів.

У відібрану групу увійшли п'ять жінок і сім чоловіків, які пройдуть навчання в Космічному центрі імені Джонсона, пише Fortune.

"Ви - кращі з нас. І вам належить зробити польоти за межі Місяця і, можливо, стати першими, хто полетить на Марс", - заявив присутній на церемонії віце-президент Майк Пенс.

Як відзначають журналісти видання, NASA отримало рекордну кількість заявок - 18,300, це означає, що відсоток прийому в загін астронавтів становить 0,07%. Для порівняння, у відомий Гарвардський університет приймають приблизно 5,2% з тих, хто подавали заявки.

Заявки на участь у конкурсі приймалися з грудня 2015 по лютий 2016 року. Подати їх могли громадяни США, які мають ступінь бакалавра в області інженерії, біології, медицини, комп'ютерів або математики, а також військові пілоти, які мають щонайменше одну тисячу годин польотів.

Цікаво, що один з кандидатів в астронавти Роберт Кулин - з 2011 року працював в компанії SpaceX, де був старшим менеджером з надійності польотів і відповідав за роботу групи інженерів компанії.

Раніше НВ повідомляло, що на виставці Summer of Mars, що проходить в Космічному центрі Кеннеді, дебютував концепт Mars Rover від NASA. Шестиколісний, повністю електричний ровер розроблений спеціально для вирішення завдань вивчення поверхні Марса.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 1021 | Дата публікації: 08-06-2017 | Додав: adminA | Теги: Можливо, NASA, на Марс, 12 астронавтів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]