Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 02-05-2024
Головна » 2019 » Квітень » 17 » Здивує оновленням мобільного додатку Facebook
14:19
Здивує оновленням мобільного додатку Facebook


 

 Facebook здивує оновленням мобільного додатку

Facebook об'єднає новинну стрічку та "історії" в мобільному додатку.

Соціальна мережа Facebook готує редизайн свого мобільного додатку. Розробники хочуть об'єднати новинну стрічку та "історії".

Поки лише проводять тестування новинки пише The Verge.

Зараз Facebook Stories та стрічка новин розміщені поруч, але мають різні інтерфейси в основному додатку. Ви можете прокрутити вниз, щоб побачити стрічку новин, або торкнутися однієї з карток у верхній частині програми, щоб почати прокручувати історії. Після оновлення Stories та News Feed відображаються як частина одного інтерфейсу.

Однак, розробка перебуває в режимі внутрішнього тестування. Продукт ще не готовий, адже інженери мають провести ряд додаткових досліджень. Тож очевидно, що найближчим часом оновлення не буде.

Соціальна мережа Facebook спростить інтерфейс програми для обміну миттєвими повідомленнями Messenger. В месенджері буде всього лише три вкладки замість дев'яти – Повідомлення (чати), Люди (показує історії і користувачів, які знаходяться онлайн) і Групи (включає ігри і бізнес-чати). Крім того, очікується швидка поява "темного режиму" - функції, що перетворює колір фону додатка в чорний.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 712 | Дата публікації: 17-04-2019 | Додав: adminA | Теги: facebook, оновлення мобільного додатку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]