Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пн, 06-05-2024
Головна » 2021 » Січень » 5 » З’ясували, чому земляни не можуть знайти розумне життя у Всесвіті дослідники NASA
15:55
З’ясували, чому земляни не можуть знайти розумне життя у Всесвіті дослідники NASA


Десятиліттями тисячі вчених і ентузіастів вдивляються в космос у пошуках розумного життя. Незважаючи на масштаб і докладені зусилля, нічого виявити не вдалося. В результаті нового дослідження фахівці з NASA прийшли до несподіваного висновку.

Зовсім недавно стало відомо про масштабне дослідження, проведене групою вчених з Каліфорнійського технологічного інституту і Лабораторії реактивного руху NASA. Робота заснована на рівнянні Френка Дрейка, запропонованому ще в 1961 році. Після додавання в нього сучасних знань про космос вдалося виконати масштабну комп’ютерну симуляцію.

Були враховані такі фактори, як число передбачуваних екзопланет і зоряних систем, а також скільки з них здатні підтримувати життя. Крім того, додали кілька важливих умов: еволюціонуючі зоряні властивості і можливість самознищення.

Як виявилося, інопланетяни могли з’явитися через 8 мільярдів після формування галактики, проте цілком можливо, що технічний прогрес призвів до знищення розумного життя.

“Ми виявили, що потенційне самознищення має великий вплив на кількість галактичного розумного життя”, – заявляють дослідники. “Якщо розумне життя здатне знищити себе на Землі, то не дивно, що в інших місцях розумного життя немає”.

Було також зроблено кілька припущень. Так, розумне життя на інших планетах могло просто ще не сформуватися. Також вони вважають, що інопланетяни знаходяться в 13 000 світлових роках від центру Чумацького Шляху, в той час як Земля — на відстані 25 000 світлових років.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 426 | Дата публікації: 05-01-2021 | Додав: adminA | Теги: Всесвіт, дослідники NASA, земляни, розумне життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]