Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 09-05-2024
Головна » 2023 » Червень » 15 » Важливе правило зарядки смартфона
00:51
Важливе правило зарядки смартфона


Якщо припускатися помилок, то з часом ємність акумулятора знижуватиметься. У підсумку батарея не зможе довго тримати заряд. Ставити мобільник на зарядку доведеться набагато частіше. А якщо продовжувати робити помилку, то гаджет може і зовсім вийти з ладу.

Часта помилка користувачів

Багато власників смартфонів залишають пристрій заряджатися на всю ніч. Така багатогодинна процедура негативно впливає на стан акумулятора. З кожним разом батареї буде все складніше тримати заряд. Показник падатиме дуже швидко. Зарядний пристрій доведеться використовувати щодня. Через це ситуація погіршуватиметься.

Як правильно заряджати мобільник

Зарядка "до кінця" не вітається. Повна розрядка пристрою – теж. Щойно гаджет зарядився до 80 відсотків, його можна відключати від розетки. А підключати мобільник до зарядного пристрою бажано ще до падіння показника нижче за позначку в 20 відсотків.

Дотримання цього простого правила запобігає постійному повторенню циклу повного заряджання/розряджання. У таких умовах акумулятор зберігатиме працездатність і функціональність щонайменше кілька років.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 116 | Дата публікації: 15-06-2023 | Додав: admin | Теги: смартфон, правило, зарядка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]