Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2017 » Лютий » 20 » В ТОП-100 світових аутсорсерів потрапили 12 українських IT-компаній
20:51
В ТОП-100 світових аутсорсерів потрапили 12 українських IT-компаній



Міжнародна асоціація IAOP опублікувала черговий щорічний рейтинг найкращих у світі постачальників послуг аутсорсингу The Global Outsourcing 100. У цьому році в рейтинг потрапили відразу 12 українських компаній - на дві більше, ніж минулого року, пише ain.ua.

Як зазначається, серед 12 компаній - як міжнародні бізнеси з великими представництвами в Україні, так і місцеві IT-проекти. У топ-100 кращих аутсорсерів увійшли: EPAM, Ciklum, ELEKS, Luxoft, N-iX, Miratech, Intetics, SoftServe, Softjourn, Sigma TEAM International Services і Softengi.

«У список потрапили 12 компаній з офісами розробки в Україні, це свідчить про те, що розвиток українського ІТ відбувається в правильному напрямку. Щорічно кількість українських компаній в цьому рейтингу зростає», - зазначив СЕО Львівського IT-кластеру Степан Веселовський. За його словами, такі показники - свідчення того, що в України з'явилася надійна репутація постачальника аутсорс-послуг.

Повністю рейтинг топ-100 кращих аутсорсерів світу виглядає так (компанії наведені в алфавітному порядку):

Зазначимо, що, Global Outsourcing 100 - це щорічний список найкращих у світі постачальників аутсорсингових послуг. Рейтинг складається на основі заявок, отриманих і оцінених незалежною суддівською колегією від IAOP. Основними критеріями для потрапляння в рейтинг є прибутковість, зростання команди, кращі проекти, рекомендації замовників, рівень корпоративної соціальної відповідальності та інновації в схемі постачання послуг замовнику.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 968 | Дата публікації: 20-02-2017 | Додав: adminA | Теги: ТОП-100 світових аутсорсерів, 12 українських IT-компаній | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]