Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2016 » Липень » 7 » Свої перші "розумні" годинники Google розробляє
22:57
Свої перші "розумні" годинники Google розробляє


В Google кипить робота над "розумними" годинниками з вбудованим голосовим помічником, який покликаний скласти конкуренцію Apple Watch. За попередньою інформацією, до випуску готуються дві моделі з кодовими іменами Swordfish і Angelfish.

"Еталонні" смарт-годинники Google будуть наочно демонструвати можливості Google Assistant. При цьому вони отримають повністю круглі дисплеї.

Більш проста і компактна модель Swordfish укладена в корпус з діаметром 42 мм і товщиною 10.6 мм. Angelfish трохи більше — з діаметром 43,5 мм і товщиною 14 мм. Крім стандартного набору можливостей ці годинники отримали датчик серцевого ритму і GPS-модуль, також підтримується робота в мережах 4G LTE. Таким чином, вони зможуть працювати повністю автономно від смартфона. У Swordfish передбачена тільки одна апаратна кнопка, а в Angelfish є ще дві з боків від центральної.

Примітно, що Swordfish одержить можливість використання змінних ремінців Google MODE, тоді як в більш великих і дорогих годинниках Angelfish цієї функції, схоже, не передбачено. Вибір назв риб наводить на думку, що пристрої будуть представлені в рамках лінійки Nexus, хоча про співпрацю з іншими виробниками нічого не сказано.

За наявними даними, Google працює над оновленим інтерфейсом для своїх пристроїв, який забезпечить швидкий доступ до часто використовуваних функцій, буде показувати кількість непрочитаних повідомлень в месенджерах і соцмережах, а також відображати дані про активність свого власника.

Очікується, що "розумні" годинники Google будуть представлені після оновленої лінійки смартфонів Nexus.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1157 | Дата публікації: 07-07-2016 | Додав: adminA | Теги: Google, перші «розумні» годинники | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]