Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-04-2024
Головна » 2012 » Квітень » 17 » Спосіб лікування хвороби Паркінсона знайшли науковці
11:28
Спосіб лікування хвороби Паркінсона знайшли науковці


Напоминаем, что если вам нужна заправка картриджей, то выгоднее, удобнее и лучше всего приобрести ее в Интернете на сайте printerok.net.


Британські дослідники з Оксфордського університету вважають, що їм вдалося створити революційну терапію, яка здатна вилікувати хворобу Паркінсона.

Поки в клінічних випробуваннях методу взяли участь лише 15 осіб. Науковці пояснили, що хвороба Паркінсона розвивається, коли мозок перестає виробляти хімічну сполуку допамін, що контролює роботу нервів. Терапія, розроблена фахівцями і названа ProSavin, припускає використання вірусу, що переносить гени, відповідальні за вироблення допаміну, повідомляє Укрінформ.


В результаті, якщо цей вірус ввести в область мозку, що контролює рухи, то це дозволить позбутися від тремору та інших симптомів недуги. Науковці стверджують, що як тільки вірус потрапляє в клітини смугастого тіла мозку, він перепрограмовує їх таким чином, щоб вони знову почали виробляти допамін.


Експерти з Кембріджського центру відновлення мозку заявили, що незважаючи на те, що технологія не пройшла масового тестування, вона дуже перспективна. Але пройде мінімум п'ять років до того, як її зможуть впровадити в практичну медицину.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 2369 | Дата публікації: 17-04-2012 | Додав: admin | Теги: спосіб лікування, Хвороба Паркінсона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]