Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 08-05-2024
Головна » 2023 » Вересень » 21 » Розширить стратегію продажів у метавсесвіті мережа Walmart
00:26
Розширить стратегію продажів у метавсесвіті мережа Walmart


Найбільша у світі торговельна мережа Walmart планує об’єднати фізичні та віртуальні покупки в метавсесвіті. Про це заявив представник компанії Томас Канг у бесіді з VentureBeat.

Він стверджує, що Walmart прагне "заново винайти роздрібну торгівлю", щоб покупці могли замовляти фізичні версії товарів у віртуальному світі House Flip.

За словами Томаса Канга, ритейлер додасть до нього нові предмети декору з Mainstays і Better Homes and Gardens. Перш ніж купити товар, покупці зможуть детально ознайомитися з його тривимірною версією в метавсесвіті.

Раніше цього року мережа Walmart об’єдналася з розробником ігор FUN-GI для створення House Flip — мобільного віртуального середовища для iOS і Android, яке дає змогу гравцям ремонтувати і продавати віртуальні будинки.

Ще один напрямок, який планує розвивати ритейлер, пов’язаний з виробництвом одягу. За інформацією VentureBeat, користувачі зможуть оснащувати свої аватари віртуальним одягом марки Scoop від Walmart на Zepeto — найбільшій в Азії платформі метавсесвіту.

"Ми хочемо допомогти компаніям і брендам продавати свою продукцію у віртуальних світах. Ми бачимо безмежний потенціал цієї нової технології і раді вивчити її можливості", — сказав Канг.

Також Walmart розглядає можливість надання покупцям віртуальної версії товару під час його купівлі у звичайному магазині.

За даними аналітиків Gartner, до 2026 року кожен четвертий житель планети проводитиме час у метавсесвітах. До кінця 2023 року компанія Meta випустить ШІ, який зможе самостійно створювати віртуальні світи.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 86 | Дата публікації: 21-09-2023 | Додав: admin | Теги: метавсесвіт, Walmart | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]