Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 09-05-2024
Головна » 2019 » Грудень » 10 » Попереджати про викрадення пароля буде Google Chrome
21:04
Попереджати про викрадення пароля буде Google Chrome


 

 

Браузер Google Chrome буде попереджати користувача, якщо його пароль викрали, коли він намагався увійти на певний веб-сайт. Про це повідомляє повідомляє пресслужба Google.

Google вже випустив розширення для браузера, яке розробили раніше, але браузер тепер включає його за замовчуванням. Результатом цього оновлення є попередження від браузеру та пропозиція змінити пароль внаслідок злому.

Користувачі можуть керувати новою функцією в налаштуваннях Chrome в розділі "Синхронізація" і "Служби Google". Він буде поступово оновлюватися для всіх, хто увійшов в Chrome.

Фішинг - це поширений метод злому, при якому зловмисники крадуть імена користувачів і паролі, обманюючи жертв, змушуючи їх натискати на шкідливі посилання, а потім вводити свої облікові дані для входу.

Замість того, щоб перевіряти повний URL-адресу, Google сказав, що він перевіряє його зашифровану версію посилання. У Google вже повідомили, що ця зміна призвело до того, що виявили на 30% більше шкідливих посилань, аніж було до цього.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 666 | Дата публікації: 10-12-2019 | Додав: admin | Теги: Chrome, попередження, Google, пароль, Викрадення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]