Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Купівля автомобіля на вигідних умовах - міф чи реальність?
12:45
Купівля автомобіля на вигідних умовах - міф чи реальність?


 

Автомобіль, як відомо, давно перестав бути символом витонченості свого власника, шиком, покупкою, яка доступна не всім. Будучи засобом пересування, популярність цього виду транспорту неухильно зростає. Залишаючись як і раніше серйозною і довгоочікуваною покупкою, вибір автомобіля таїть у собі масу прихованих можливостей. До речі, купити автомобіль вашої мрії ви можете в автокомпанії купити вигідно авто в Віннер Автомотів Київ, на сайті winnerauto.ua представлений великий вибір авто різних марок на будь-який смак.

Знижка, акція чи спеціальні умови чарівним чином діють на всіх: і на чоловіків, і на жінок. Вибираючи транспорт, можна чекати сезонного зниження цін, відстежувати умови акцій і вигідних пропозицій. Проте, такий спосіб підходить не всім, адже більшість покупців прагне до моментального здійснення покупки. Досвідчені автомобілісти стверджують, що знижку можна отримати в дилерських салонах, але більше це поширюється на товари преміум класу.

Відомо, що значна частина коштів покупця покриває якісний сервіс, адже надання будь-яких послуг коштує дорого. Відмовляючись від повного супроводу нового автомобіля, споживач економить свої кошти. Якщо транспортний засіб новий, то нічого додаткового там і не потрібно, а от на обслуговуванні старих автомобілів фахівці заробляють величезні суми.

В офіційних представництвах відомих автомобільних брендів ціни на продукцію підвищені, адже за бренди, логотипи і марки товару клієнт знову ж переплачує. Це відомий маркетинговий хід, на суті якого покупців не знаються, і дарма. Вигідніше привезти автомобіль з віддалених районів нашої країни, ціна при цьому знижується від 10- 40%. Дуже приємний нюанс, правда?

Страховка - немаловажний елемент покупки автомобіля, але варто пам'ятати, що все, що покупець набуває в дилерському центрі, відрізняється підвищенням цінових категорій, адже вигоду салону пояснювати навіть необов'язково.

Автомобільні центри пропонують масу послуг, необхідних при купівлі транспортного засобу, однією з них є постановка на облік. Ця пропозиція полегшує долю власника автомобіля, але по його гаманцю б'є добре. Виходить, що особисто постановка засобу на облік - не настільки марнотратний спосіб прощання зі своїми грошима. Економія при цьому складе суттєву суму.

Подібне положення чекає клієнта і з придбанням зимового (літнього) комплекту шин, адже з автомобілем є можливість придбати лише один комплект гуми, це логічно. Поза дилерського центру, знову ж, запасатися колесами буде вигідніше, оскільки салони співпрацюють зазвичай з постачальниками відомих марок шин, відповідно, і вартість їх відрізняється.

Таким чином, збереження матеріальних коштів клієнта - справа його самого. Проте радимо пам'ятати, що самі вигідні ціни на автомобілі в столиці України пропонує компанія Віннер Автомотів Київ.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1574 | Дата публікації: 23-12-2015 | Додав: admin | Теги: купити авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]