Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 09-05-2024
Головна » 2022 » Лютий » 23 » Користувачів старих ПК Microsoft помітить
13:53
Користувачів старих ПК Microsoft помітить


У Windows 11 з’явиться позначка, що це обладнання не підтримується системою.

Журналісти виявили в одній із тестових збірок операційної системи попередження про те, що цей ПК не відповідає мінімальним системним вимогам. Повідомлення буде з’являтися на старих ПК у нижньому правому куті робочого столу — приховати його неможливо. Таким чином, Microsoft має намір попередити користувачів про те, що актуальна система несумісна з обладнанням.

Microsoft і раніше вдавалася до подібного способу сповіщень користувачів. Наприклад, якщо певна ОС Windows не була активована, то в нижньому правому куті з’явиться відповідний водяний знак. Також в операційній системі будуть недоступні деякі функції – темний режим та налаштування персоналізації.

Автори зазначили, що нова функція поки що з’явилася лише у тестових версіях системи, і досі невідомо, чи буде вона додана до остаточних складання. У матеріалі йдеться, що багато споживачів успішно користуються Windows 11 на непідтримуваних комп’ютерах і вважають, що вимоги Microsoft неадекватні.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 265 | Дата публікації: 23-02-2022 | Додав: adminA | Теги: Microsoft, користувачі старих ПК | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]