Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2012 » Квітень » 23 » Хіромантія - секрети долоні: Поєднання долоні і пальців
20:01
Хіромантія - секрети долоні: Поєднання долоні і пальців


Якщо у вас наступному році чека випуск у виші, то мантії Киів варто придбати заздалегідь. У той же час не забувайте, що ви можете значно і заощадити, якщо візьмете мантії в Києві на прокат. До речі, вигідно взяти мантії а прокат в Києві вам допоможе спеціалізований академічний портал akademservis.com.ua.


Поєднання долоні і пальців

Після того, як Ви визначили форму долоні як квадратну або продовгувату, необхідно перейти до пальців руки, які можуть бути довгими або короткими. Для того, хто раніше не захоплювався хіромантією, швидко і точно визначити довжину пальців буде непросто, проте турбуватися не варто. Трохи попрактикувавшись, Ви навчитеся визначати довжину пальців на око.

Пальці вважаються довгими, якщо після того, як ви їх зігнули, подушечки дістають крапки, рівної семи восьмих загальної довжини долоні. На жаль, з цього правила існує досить багато виключень. Це пояснюється тим, що у одних людей пластичні руки, тоді як руки інших досить негнучкі. Більш того, у людини з подовженою долонею можуть бути довгі пальці, хоча в цьому випадку вони діставатимуть лише до середини долоні. Набравшись досвіду, Ви зможете при одному погляді на долоню людини визначати, які у неї пальці: довгі чи короткі. Проблеми виникають тільки тоді, коли, будучи новачком в хіромантії, Ви стикаєтеся з рукою, пальці якої не здаються ні довгими, ні короткими. Є декілька способів дозволу подібній ситуації, читайте нижче.

Довгі пальці

Якщо у людини довгі пальці (мал. 8), він схильний приділяти увагу дрібницям, а ми у свою чергу можемо зробити наступні висновки: Їй подобається трудомістка, клопітка робота. Вона терпляча і отримує дійсне задоволення від «тонких» моментів, тому що любить мати справу з дрібними деталями. Чим би ця особа не займалась, її робота повинна бути захопливою і поглинаючою. Якщо вона дуже проста і примітивна, то інтерес до неї зникне дуже швидко.

Довгі пальці

Мал.8. Рука з довгими пальцями

Короткі пальці

Якщо у людини короткі пальці (мал. 9), то в її випадку висновки робляться протилежні. Людині нецікаві всілякі деталі і дрібниці, оскільки вона не володіє терпінням. З цього випливає наступне: Така людина завжди зайнята. Нерідко починає нову справу до того, як завершить попереднє. Часом буває і так, що вона поглинена декількома справами або проектами одночасно. Хоче отримати все і негайно, тому терпіння — не найсильніша її риса. Імпульсивністьна може стати для неї джерелом проблем і неприємностей. У якомусь сенсі слова, вона майстер на всі руки.

Короткі пальці

Мал.9. Рука з короткими пальцями

Пальці середньої довжини

Очевидно, що людина, пальці якої не є ні довгими, ні короткими, потрапляє в середню категорію (мал. 10). Висновок наступний: Часом ця людина буває дуже терплячою. Проте трапляється і так, що вона спочатку робить крок, і тільки потім починає думати про наслідки свого вчинку. Якщо щось її по-справжньому зацікавило, вона прагне дістатися до самої суті і освоїти все до тонкощів. Якщо ж інтерес скороминущої властивості, вона задовольняється поверхневою інформацією і не прагне ознайомитися з деталями.

В результаті ми отримуємо чотири можливі комбінації: квадратні долоні з короткими пальцями, квадратні долоні з довгими пальцями, продовгуваті долоні з короткими пальцями і продовгуваті долоні з довгими пальцями. Ця система класифікації найчастіше використовується китайськими хіромантами. Прочитати про неї Ви можете монументальній праці Фреда Геттінга «Книга руки», або скористатися наступними абзацами цієї сторінки.

Средні пальці

Мал.10. Рука з средніми пальцями

Чотири групи названо відповідно до чотирьох елементів, або природних стихій, стародавніх: Вогонь, Земля, Повітря і Вода. Групи відповідають описам вогненних, земних, повітряних і водних астрологічних знаків, хоча з цього і не витікає, що, наприклад, Стрілець (вогненний знак) обов'язково володіє вогненною рукою. У кожному знаку Зодіаку зустрічаються люди з руками всіх чотирьох груп.

Вогонь гарячий, енергійний і перебуває в постійному русі. Він може поширювати навколо себе приємне тепло, але може і обпалити. Звідси витікає, що з вогнем потрібно поводитися обережно. Вогненна рука характеризується продовгуватою долонею і короткими пальцями (мал. 11). Людина з вогненною рукою, як правило, емоційна, сильна, повна ентузіазму і прагне до всього підходити творчо. Короткі пальці обумовлюють відсутність інтересу до деталей, а продовгувата долоня — сильну інтуїцію. Про людину з такою рукою можемо з упевненістю сказати наступне: Він володіє гострим і живим розумом, що постійно народжує чудові ідеї, які викликають приливи ентузіазму і натхнення. Цей ентузіазм часто нетривалий, але, поки не загаснув, дає додатковий імпульс всім вчинкам людини. Часом такій людині важко справитися з емоціями, проте саме завдяки своїй емоційності він живе яскраво і повноцінно, наскільки можливо насолоджуючись життям і всіма її позитивними проявами. До деталей він відноситься без особливої уваги, і його швидше цікавить картина в цілому, ніж окремі її фрагменти. Він відчуває себе щасливим, тільки коли зайнятий, завантажений роботою і затребуваний. Ймовірно, одна зі сфер його діяльності так чи інакше пов'язана з творчістю.

Вогнений тип руки

Мал.11. Вогнений тип руки

Земний тип руки

Земля, або грунт, складає суху, тверду частину нашої планети. Все, що відбувається на планеті, підпорядковується звичайному природному циклу «зародження — зростання — смерть — розкладання». Земля не має віку і тому символізує собою стабільність і постійність. Проте під її поверхнею відбувається постійний рух, постійні зміни. Часом це приводить до землетрусів, вивержень вулканів та інших природних катастроф. Земна рука дуже схожа на руку практичну. Вона характеризується квадратною долонею і короткими пальцями (мал. 12). Люди, що володіють рукою земного типу, надійні, постійні, практичні, невибагливі і прості в спілкуванні. Їм подобається монотонна робота, а також всі види діяльності, в яких активно задіяні руки. Такі люди консервативні, стримані, але ревниві, у них сильно розвинене власницьке відчуття. Вони можуть бути схильні до спалахів гніву і поводитися вельми агресивно, якщо їх до того вимушують. Про людину з рукою земного типу ми можемо сказати наступне: Її з упевненістю можна назвати хорошим, добросовісним працівником. Вона не боїться важкої фізичної роботи, її умілі руки «думають самі за себе». Іноді вона буває упертою, її неможливо збити з наміченого шляху, якщо ухвалено остаточне рішення. Особі з земною рукою подобається рухатися, вона добре відчуває ритм. Не уміє і не любить працювати з деталями, якщо, звичайно, не майструє щось своїми руками. Швидше за все вважає за краще працювати на свіжому повітрі. Її цікавлять практичні сфери діяльності. Вона надійна, чесна і трохи замкнута.

Земний тип руки

Мал.12. Земний тип руки

Повітряний тип руки

Повітря необхідне для життя. Ми сприймаємо його як щось само собою зрозуміле і рідко звертаємо на нього увагу, за винятком, мабуть, вітряних днів. Повітряні створення, такі, як птахи і комахи, що літають, активні і швидкі. Повітряна рука характеризується квадратною долонею і довгими пальцями (мал. 13). Люди цього типу вважають за краще довіряти логіці, а не інтуїції. Вони кмітливі, кмітливі, дотепні і ясно виражають свої думки. Вони люблять спілкуватися і часто роблять блискучу кар'єру в професіях, що вимагають комунікабельності. Внаслідок того, що вони схильні спиратися на логіку, люди цього типу не довіряють емоціям — як своїм власним, так і інших людей. Про людину з рукою повітряного типу можна з упевненістю сказати наступне: Вона розумна, розбірлива, прониклива і схильна мислити тверезо і ясно. Взаємини з навколишніми людьми мають для неї велике значення, але іноді вона дозволяє логіці керувати своїми відчуттями. Надійна, на неї можна покластися. Любить все робити правильно, «як годиться». Має швидкий аналітичний розум, і, коли в цьому є необхідність, може виражати свої думки виключно чітко і грамотно. Прекрасний компаньйон, і поряд з нею життя ніколи не буває ні нудним, ні одноманітним.

Повітряний тип руки

Мал.13. Повітряний тип руки

Водний тип руки

І нарешті, вода, природний стан якої як стихії — повна нерухомість і спокій. Для того, щоб цей стан змінився і вода прийшла в рух, на неї повинні надати дію зовнішні сили. Вода сама по собі бесформенна, вона лише заповнює ту форму, в яку може проникнути. Місяць надає сильну дію на воду, викликаючи океанські приливи і відливи. Вираз «в тихому вирі біси водяться» як не можна краще підходить для опису водної руки. Водна рука характеризується продовгуватою долонею і довгими пальцями (мал. 14). Руку цього типу іноді називають інтуїтивною, оскільки люди з такими руками неймовірно чутливі, проникливі і сприйнятливі. Вони також схильні до швидкої зміни настрою, емоційні і вразливі. Вони ідеалістичні і володіють розвиненою і живою уявою. Про людину, руки якої належать водному типу, ми можемо сказати приблизно наступне: Її духовне життя неймовірно багате і різноманітне. Внаслідок того, що у неї дуже жива уява, вона вдається до фантазій і мрій. Схильна до впливу тих, що оточують, тому часто міняє погляди. Володіє сильною інтуїцією. Ця особа емоційна. Якщо якась людина привернула до себе її увагу, вона прагне проводити з нею більше часу, але їй також потрібний час і для того, щоб наодинці поміркувати над тим, що відбувається в житті. Вона відчуває себе щасливою поряд з улюбленою і розуміючою людиною, на яку може покластися.

Водний тип руки

Мал.14. Водний тип руки




За матеріалами Новини науки
Категорія: Сон, хіромантія і сонник | Переглядів: 3151 | Дата публікації: 23-04-2012 | Додав: admin | Теги: хіромантія, Долоні, пальці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]