Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2013 » Квітень » 15 » Як перенести домен на новий хостинг?
10:27
Як перенести домен на новий хостинг?




Досить часто веб-майстри стикаються з таким завданням, як перенесення домену.
Подібна необхідність може виникнути під час роботи фахівців, які надають таку послугу, як оренда термінального сервера, або які-небудь інші. Причини перенесення можуть бути різними.


Наприклад, така необхідність може виникнути перед творцями сайтів, які ще не мають хостингу і лише проходять тестування на локальному комп'ютері. Також перенесення домену на хостинг може знадобитися, якщо поточний хостинг з яких-небудь причин більше не підходить власнику сайта, чи попросту не влаштовує його.

Причинами, через які завдання перенесення може виникнути перед веб-майстром, можуть стати і збільшення обсягу відвідувачів, і велике навантаження.

Для того щоб перенести домен на хостинг необхідно проробити кілька кроків. Спочатку слід дізнатися, чи не зайняте цільове доменне ім'я, чи вільно воно для реєстрації. Зареєструйте доменне ім'я.

Далі слід провести оформлення заявки в службу підтримки про те, що вам потрібна процедура перенесення. Необхідно поінформувати службу підтримки реєстратора про те, що ви плануєте перенести домен.

Далі ви отримаєте від даної служби підтримки інструкцію з докладним описом дій, які вам необхідно буде зробити, щоб перенести домен на хостинг. Вкажіть dns-сервера хостера в панелі управління цільового реєстратора. Розпакуйте резервну копію файлів сайту на новому хостингу.

Проведіть необхідні налаштування хостингу. Налаштуйте переадресацію зі старого хостингу. Таким чином, відвідувачі вашого домену зможуть переходити на нову адресу без додаткових труднощів.

Крім всіх цих формальних аспектів і дій з перенесення домену на новий хостинг, є деякі важливі фактори, які слід знати.

Фахівці, які часто стикаються з подібними завданнями, наприклад ті, хто надає такі послуги, як створення програмного забезпечення, оренда сервера, стверджують, що перш ніж проводити певні важливі дії з доменом, необхідно зробити резервне копіювання.

Обов'язково скопіюйте всі файли сайту або в певну директорію, що знаходиться на поточному сервері, або на локальне сховище. Це допоможе вам уникнути зайвих дій.

За словами фахівців, перереєстрація dns-сервера може зайняти досить довгий період часу: від кількох годин до декількох днів.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1564 | Дата публікації: 15-04-2013 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]