Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 16-04-2024
Головна » 2012 » Лютий » 6 » "Гаряча" лінія для прийому скарг на НЛО з'явилася у Києві
21:08
"Гаряча" лінія для прийому скарг на НЛО з'явилася у Києві




У Києві з`явилася "гаряча" лінія з прийому скарг на НЛО та інші аномалії.

Як повідомляє газета "Сегодня" (№17 від 25 січня), на дзвінки очевидців аномалій відповідають уфологи-аматори, які відбирають найнеймовірніші й нез`ясовні свідчення людей про нерозпізнані літальні об`єкти й передають їх для подальших досліджень до Всеукраїнського центру аномалій "Зонд".
Засновники гарячої лінії з прийому скарг на аномалії - члени Всеукраїнської уфологічної громадської організації "УФОДОС", для яких дослідження НЛО – хобі.
Нещодавно після дзвінка було знято щось металевого кольору й кубічної форми на Троєщині та незрозумілі кола на полях під Києвом. Але найчастіше люди скаржаться на кулі в небі, які світяться червоним кольором, та ще й пульсують.
"На рік ми отримуємо близько 50 повідомлень про аномальні об`єкти по всій Україні, більшість із них (15-20 повідомлень) у Києві. Повідомлення про найнеймовірніший феномен, який досі не розгаданий, надійшло кілька років тому з села Яблунівка під Києвом. Там сотні людей бачили НЛО трикутної форми, яке переливалося всіма барвами веселки. Після того як цей об`єкт зник, частина людей почувалися недобре, інші були невідомо чого радісними", - розповів виданню голова "Зонду" Артем Білик.
За його словами, на День незалежності в Києві кілька десятків людей бачили дивний круглий об`єкт, який "висів" над пам`ятником Батьківщині-матері, періодично зникав і з`являвся.
"Аналогічні три кулі спостерігали в 2006 році над Контрактовою площею. На Оболоні в 2008 році бачили нерозпізнаний об`єкт, схожий на сигару. Ми досі не можемо зрозуміти, що це було. Скоріш за все, всі ці НЛО використовують наш світ як транзитний, перелітаючи в інший. Тому ми спостерігаємо, як у небі з`являється НЛО, пролітає якийсь відрізок, і зникає", - повідомив Білик.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 2364 | Дата публікації: 06-02-2012 | Додав: admin | Теги: НЛО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]