Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2012 » Вересень » 8 » Боротьба з целюлітом домашніми засобами
20:20
Боротьба з целюлітом домашніми засобами



">
Целюліт. Ч. 4. Як боротися з целюлітом домашніми засобами

Домашні процедури і народні засоби

Звичайно, є маса рецептів і процедур, які з успіхом можна приймати в домашніх умовах. Після лікувальної гімнастики, про яку говорили вище, а також покупних антицелюлітних кремів, можна вдатися до таких процедур як обгортання. Зауважимо, що обгортання з різними препаратами в СПА салонах коштують вельми не дешево. Наприклад, по Москві, середня ціна складає 20 $. Але дану процедуру без проблем можна робити в домашніх умовах.

Обгортання

Візьміть два курячих жовтка і змішайте їх з двадцятьма краплями камфорного масла, однією столовою ложкою агар-агару. Добре перемішайте і нанесіть на проблемні місця. Тепер щільно оберніть поліетиленовою плівкою. Тримати треба не менше 15 хвилин. Після цього змити прохолодною водою. Процедуру проводять двічі на тиждень. Для хорошого ефекту потрібно не менше семи процедур.

Ефективне обгортання з яблучного оцту. Оцет змішують з водою, в пропорції 1:1. Додають кілька крапель лимонного або апельсинового масла. Наносять на підготовлені ділянки, які перед цим радять добре помасажувати і обгортають плівкою. Тримають приблизно 30-40 хвилин. Потім змивають теплою водою. Після процедури бажано нанести зволожуючий, або антицелюлітний крем.

Медовий масаж

Корисний масаж з медом. На поверхню шкіри наносять мед і плавними рухами, без сильного натиску втирають в шкіру.

Масаж і обгортання протипоказані при перенесених операціях з незаживаючими швами в проблемних місцях, а також саднами. Не варто робити обгортання, як мінімум місяць, після ліпоксаціі. Можливі ускладнення.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 2229 | Дата публікації: 08-09-2012 | Додав: adminA | Теги: целюлітом домашніми засобами, боротьба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]