Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-04-2024
Головна » 2013 » Серпень » 21 » Благодійний фонд буде возити дітей-сиріт на лікування в ізраїльську клініку "Шиба"
12:54
Благодійний фонд буде возити дітей-сиріт на лікування в ізраїльську клініку "Шиба"




Олександр Добровінський, відомий адвокат і керівник московської колегії адвокатів "Олександр Добровінський і партнери", відвідав ізраїльську лікарню "Шиба", в яку створений ним благодійний фонд планує привозити на лікування російських дітей, в основному, сиріт.

У свою чергу, прес-служба "Шиби" зазначає, що мова йде про довготривалу співпрацю з фондом, створеним з ініціативи Олександра Добровінського. Мета Dobrovinsky Foundation - збір коштів для відправки хворих дітей в ізраїльську лікарню. Добровінський сподівається, що цим проектом також зацікавиться фонд Світлани Медведєвої.

Протягом декількох місяців ідея можливого лікування російський дітей в лікарні "Шиба" обговорювалася між сторонами. Вперше з початку переговорів Олександр Добровінський відвідав "Шибу".

У повідомленні прес-служби наголошується, що гість був вражений технологічним, медичним та адміністративним рівнем медичного центру. Зустріччю залишилися задоволені також представники ізраїльської клініки.

Добровінський продемонстрував, що знається на проблемі. Він разом з доктором Олександром Ароновим вже більше 4 років володіє успішною московської клінікою "Медіс", яка серед іншого також займається медичним туризмом.

У найближчі місяці в Москві буде влаштований аукціон та благодійний вечір, кошти від яких будуть використані для відправлення російських дітей на лікування до Ізраїлю.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 2382 | Дата публікації: 21-08-2013 | Додав: admin | Теги: Фонд Фурсіна, Fond Fursina, www.fondfursina.org, fondfursina, http://www.fondfursina.org/ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]