Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 09-05-2024
Головна » 2023 » Жовтень » 8 » Авокадо: що буде, якщо його їсти щодня
00:22
Авокадо: що буде, якщо його їсти щодня


Розглянемо про корисний вплив такого продукту, як авокадо, на наш організм. Адже цей фрукт є одним із найпоживніших на планеті.

У разі регулярного вживання авокадо, наприклад, знижується рівень холестерину, надійно захищаються серце і судини. Крім того, завдяки клітковині, що міститься в цьому продукті, покращується травлення. Клітковина необхідна не тільки для нормального функціонування травної системи, вона також допомагає довше зберігати відчуття ситості та підтримувати ідеальну фігуру.

Крім того, в авокадо міститься багато вітамінів групи В, які допомагають боротися з інфекціями, а також вітаміни С і Е – природні антиоксиданти, що запобігають раку. В авокадо міститься навіть магній, а це означає, що вживання його в їжу також допоможе поліпшити сон.

Водночас вітаміни та мононенасичені жири, на які багаті авокадо, зберігають молодість і еластичність шкіри, а також надають блиску волоссю.

Однак не рекомендується зловживати цим продуктом під час вагітності та грудного вигодовування, оскільки він може знизити вироблення молока. Ця рекомендація стосується і людей із чутливим шлунком, оскільки надмірне вживання авокадо може призвести до закрепів через високий вміст клітковини.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 80 | Дата публікації: 08-10-2023 | Додав: admin | Теги: авокадо, їжа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]