Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 09-05-2024
Головна » 2023 » Жовтень » 5 » 5 криптовалют, що можуть істотно зрости у жовтні, названо
13:21
5 криптовалют, що можуть істотно зрости у жовтні, названо


Криптовалютні аналітики склали список із п’яти найбільш перспективних альткоїнів жовтня. Найближчі події у їхніх екосистемах можуть підтримати позитивну динаміку цих монет. Цифрові активи, такі як: Ethereum (ETH), Flare (FLR), Optimism (OP), Hedera (HBAR) та Radiant (RXD), можуть привернути ще більше уваги користувачів.

Ethereum: запуск ETF у США

Минулого тижня, 28 вересня, Комісія з цінних паперів та бірж дозволила криптоброкеру Valkyrie випустити ф’ючерсні ETF на ефіріумі. Торги новим інструментом стартували 3 жовтня. Крім того, на цьому тижні Grayscale та NYSE Arca подали заявку до SEC на конвертацію Grayscale Ethereum Trust у спотовий ETF. Пожвавлення уваги криптоспільноти з приводу запуску ETF може спричинити зростання головного альткоїна.

Flare Network: більше токенів у використанні

Проект Flare був створений у 2020 році для того, щоб додати до мережі Ripple підтримку смарт-контрактів. Черговий транш аірдропу FLR — восьмий цього року — заплановано на 13 жовтня. Після нього загальна кількість токенів у обігу збільшиться на понад 676 тисяч.

Optimism: важливе голосування 12 жовтня

Проект Optimism — популярне на ринку рішення масштабування другого рівня (L2) з відкритим кодом для блокчейну Ethereum. Щоб зробити мережу більш децентралізованою, команда Optimism вирішила створити Раду безпеки. У ній буде вісім осіб, яких оберуть шляхом голосування. Перший раунд голосування відбудеться 12 жовтня. Він визначить, чи буде схвалено нову модель безпеки основної мережі.

Hedera: заходи для спільноти

З 6 по 8 жовтня у Лос-Анджелесі пройде захід «Hello Future», організований проектом Hedera. У ньому візьмуть участь Лемон Берд та Манс Хармон, співзасновники Hedera. Ціна HBAR зростала з моменту відскоку 11 вересня. Після консолідації 1 жовтня ціна прискорила темпи зростання. Якщо висхідний рух продовжиться, найближчим опором стане рівень $ 0.056.

Radiant: запуск основної мережі

Проект Radiant 3 жовтня запустив основну мережу на базі Ethereum, у майбутньому це може сприятливо вплинути на вартість токена RXD. Ціна RXD здійснила відскок 20 вересня, але за два дні була відкинута до області опору. Якщо альткоїн зробить ще одну спробу досягти опору в $ 0.0017, то RXD може зрости на 25%. З іншого боку, падіння до мінімуму від 20 вересня означатиме зниження на 20%.

Нагадаємо — декілька днів тому тpeйдep і кpиптoaнaлітик Jackis зaявив, щo криптоpинoк нaближaєтьcя дo віднoвлeння піcля фaзи дeпpecії, тoму тoкeни вeликиx eкocиcтeм зpocтуть у 10 разів. Eкcпepт виділив тaкі тoкeни, як Avalanche (Avax), Solana (SOL), Polkadot (DOT) тa Arbitrum (ARB).


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 91 | Дата публікації: 05-10-2023 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]