Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2012 » Серпень » 21 » Цей літак може пересуватися по суші, морю і навіть на лижах. ВІДЕО
21:55
Цей літак може пересуватися по суші, морю і навіть на лижах. ВІДЕО



Цей апарат краще всього підходить для зйомок сцен фільму про Джеймса Бонда, але замість цього він може незабаром опинитися в руках звичайних людей.

LISA Akoya являє собою апарат, який комфортно почувається і на воді, і в снігу також, як і в повітрі. Цей 2-місний літак незабаром надійде в продаж у США після більш ніж 70 випробувальних польотів, хоча, його ціна виявиться не кожному по кишені - $ 350.000.

Akoya дебютував на шоу AirVenture Oshkosh  минулого місяця і буде готовий для продажу вже в 2014 році в Європі та Америці. Він може покрити відстань до 1250 км без дозаправки зі швидкістю до 135 вузлів і може приземлитися практично на будь-яку гладку поверхню. Легким клацанням перемикача ви можете змінити колеса на підводних крилах для безпечної посадки в морі. Він також має складні крила, що дозволяє його легко зберігати в гаражі.

Однак, незважаючи на всю його простоту, він має досить комфортний салон з розкішними шкіряними сидіннями.

Продумана конструкція має функцію безпеки, згідно з якою, якщо літак все ж перевернеться в воді, важкий двигун підніме кабіну з води, тримаючи пілотів вище ватерлінії.
novostiua.net

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1910 | Дата публікації: 21-08-2012 | Додав: adminA | Теги: на лижах, по суші, морю, літак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]