Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2013 » Лютий » 19 » Вокаліст Led Zeppelin не проти возз'єднати групу. Можливо, завітають і до Полтави
19:04
Вокаліст Led Zeppelin не проти возз'єднати групу. Можливо, завітають і до Полтави



Вокаліст легендарної британської рок-групи Led Zeppelin Роберт Плант заявив, що возз'єднання колективу, який розпався в 1980 році, цілком можливо. Музикант перебуває в хорошому настрої і каже, що не тримає ніяких образ на своїх колишніх колег. Він готовий знову з ними пограти. Можливо після возз'єднання гурт завітає з концертом і до Полтави, а тому, щоб не пропустити цю подію, радимо вам частіше дивитися, що пише афіша Полтави в Інтернеті. До речі, знайти афішу Полтави можна на порталі exo.in.ua.

Про це один з головних "цепелінів" заявив в інтерв'ю австралійській передачі 60 minutes. "Про можливість возз'єднання нашої групи ви повинні в першу чергу запитати Джиммі Пейджа (гітариста колективу) і Джона Пола Джонса (басиста). Вони Козероги, і тому не говорять ні слова, прекрасно існуючи в своїх власних світах. Особисто я в 2014 році абсолютно вільний , тому не маю нічого проти відродження Led Zeppelin", - сказав Роберт Плант.

Раніше група возз'єднувалася чотири рази - в 1985, 1988, 1995 і 2007 роках. В останній раз колектив збирався більше п'яти років тому для виступу на лондонській майданчику O2 Arena. Покійного барабанщика золотого складу Led Zeppelin Джона Бонема заміняв його син Джейсон. Після цього концерту група збиралася відправитися в тур, однак Плант заявив, що йому це нецікаво.

Мабуть, через роки вокаліст вирішив передумати, однак тепер коверзувати почали Пейдж і Джонс. На даний момент колектив веде переговори зі своїм звукозаписним лейблом про те, щоб викласти всі свої альбоми в інтернет для прослуховування онлайн.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1658 | Дата публікації: 19-02-2013 | Додав: admin | Теги: афіша Полтави | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]