Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2018 » Квітень » 25 » У Луганську, де розміщена військова техніка бойовиків українські хакери визначили координати бази
22:41
У Луганську, де розміщена військова техніка бойовиків українські хакери визначили координати бази


 

 

Водночас Докунін заявив, що всі географічні дані про терористів він передав СБУ та волонтерам, що працюють з армією.

Волонтерська організація "Українські кібервійська" визначила географічні координати бази в окупованому Луганську, де розміщена військова техніка бойовиків. Про це в середу, 25 квітня, повідомив засновник організації Євген Докунін на своїй сторінці в Facebook.

"Українські кібервійська визначили географічні координати бази російських окупантів. Військова база російських окупантів знаходиться в Луганську. В цьому ангарі багато військової техніки", – йдеться в повідомленні.

Водночас Докунін заявив, що всі географічні дані про терористів він передав Службі безпеки України та волонтерам, що працюють з армією.

"Щоб наші війська могли знешкодити їх на Донбасі", – наголосив він.

Як повідомлялося 13 квітня, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила про десятки одиниць військової техніки на околицях окупованого Луганська, яку бойовики готували до параду на 9 травня. 17 квітня стало відомо, що біля окупованого Луганська згоріла військова техніка бойовиків, яку готували до "параду".

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 921 | Дата публікації: 25-04-2018 | Додав: adminA | Теги: Луганськ, військова техніка бойовиків, координати бази, українські хакери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]