Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2016 » Грудень » 20 » ЗМІ - власники роботів для утіх стали новою мішенню для хакерів: у групі ризику 40% чоловіків
19:38
ЗМІ - власники роботів для утіх стали новою мішенню для хакерів: у групі ризику 40% чоловіків


 

На лондонській конференції Love and Sex with Robots вчені визнали, що секс-роботи є потенційною мішенню для хакерів, які можуть отримати особисті дані про сексуальні нахили користувача.

Про це повідомляє "Газета.Ru" з посиланням на Daily Mail.

Доктор Кейт Девлін заявила, що такі іграшки можуть зберігати в собі конфіденційну інформацію про особу, яка може бути вкрадена і використана зловмисниками в особистих цілях.

«Коли люди часто, не замислюючись, клацають мишкою і погоджуються з умовами використання, навіть не читаючи їх, наслідки можуть бути жахливими», - пояснила доктор Девлін.

На конференції були також оприлюднені результати дослідження серед гетеросексуальних чоловіків у віці від 18 до 67 років, яким демонструвалися проморолики з гуманоїдними андроїдами жіночої статі.

Понад 40% опитаних підтвердили, що придбали б собі секс-робота в найближчому майбутньому.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 969 | Дата публікації: 20-12-2016 | Додав: adminA | Теги: власники роботів для утіх, Хакери, група ризику - 40% чоловіків, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]