Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2018 » Квітень » 6 » Здивував можливостями, яких не мають інші користувачі Facebook Марк Цукерберг
21:34
Здивував можливостями, яких не мають інші користувачі Facebook Марк Цукерберг


 

 Ви не можете видаляти свої повідомлення, надіслані у Facebook іншим користувачам. Але Марк Цукерберг та інші керівники компанії можуть. Вони пояснюють це міркуваннями безпеки, повідомляє TechCrunch.

Три джерела підтвердили виданню, що старі повідомлення у Facebook, отримані ними від Цукерберга, зникли з їх чатів переписки, в той час як їхні власні відповіді на ці повідомлення залишаються.

Журналісти видання переконалися в цьому, відстеживши факт переписки з Цукербергом, сповіщення про його повідомлення продублювалися на е-мейл користувача, але в самому чаті їх більше немає.

Прес-служба соцмережі пояснила такі надприродні здібності керівників міркуваннями безпеки.

«Після того як пошту компанії Sony Pictures було зламано в 2014 році, ми вжили ряд заходів, щоб захистити листування наших керівників. Серед них – і обмеження періоду зберігання повідомлень Марка в Messenger. Ми зробили це в повній відповідності з нашими встановленими законом обов'язками зберігати повідомлення», – прокоментували в компанії.

Проте Facebook ніколи не розкривав видалення повідомлень з чатів користувачів, ні публічно, ні конфіденційно для користувача. Це піднімає питання про те, чи не є це порушенням довіри користувачів. Журналісти видання запитали про це в Цукерберга безпосередньо з Messenger, але він нічого не відповів.

Нагадаємо, персональні дані близько 87 млн користувачів Facebook, що на 37 млн більше, ніж за попередніми оцінками, були незаконного отримані аналітичною компанією Cambridge Analytica.

Як повідомлялося, Facebook заблокувала 270 сторінок російської «фабрики тролів», за допомогою яких здійснювався вплив на виборців в інших країнах.

А от Twitter заблокував майже 300 тисяч підозрілих сторінок, провівши колосальну роботу проти тероризму.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 951 | Дата публікації: 06-04-2018 | Додав: adminA | Теги: Марк Цукерберг, можливості, користувачі Facebook | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]