Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2016 » Березень » 17 » Запроваджує нові правила Instagram
00:09
Запроваджує нові правила Instagram


 

 Сервіс розміщення фотографій Instagram змінить принципи формування стрічки новин.

В Instagram повідомили, що стрічки будуть формуватися за допомогою алгоритму, що враховує кілька чинників. Серед них - ймовірність того, що користувачеві сподобається фотографія або відео, згідно з записом, де була розміщена публікація, а також час публікації. Про це повідомляє ресурс "Медуза".

Зміни алгоритму будуть відбуватися поступово. У найближчі місяці Instagram перейде на формування стрічки тільки на основі популярності фотографій і відео, потім алгоритм буде ускладнено.

Зараз стрічка формується в хронологічному порядку. В майбутньому принципи появи формування стрічки будуть схожі на ті, що застосовуються в Facebook.

"Можливо, ви будете здивовані, дізнавшись, що в середньому люди пропускають 70 відсотків своїх стрічок. Оскільки Instagram виріс, стало складніше відстежувати всі фотографії і відеозаписи, які викладають люди. Це означає, що ви дуже часто не бачите найважливіших постів", - пояснили в Instagram.

У квітні 2012 року сервіс Instagram придбала соціальна мережа Facebook.

Нагадаємо, в лютому Facebook розділив кнопку "Like" на шість смайликів. 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1273 | Дата публікації: 17-03-2016 | Додав: adminA | Теги: Instagram, нові правила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]