Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2015 » Січень » 1 » Замість веб-камери використовуємо Android-смартфон
15:19
Замість веб-камери використовуємо Android-смартфон


 

 Чим Android-смартфони відрізняються від iPhone? Відмінностей маса, але зараз я говорю про одне. Є немислима кількість ситуацій, в яких ваш Android-смартфон може виручити, адже для нього є немислима кількість застосувань.

Як щодо можливості використовувати свій смартфон замість веб-камери для відеодзвінків по Skype або Hangouts? На сторінках блогу TipsBlast описаний лише один з варіантів.

Уявіть ситуацію, в якій у вас немає під рукою веб-камери або камера вашого ноутбука вийшла з ладу, а ось-ось має розпочатися важлива відеоконференція. Я в такому випадку дістаю iPad, ставлю його на підставку і дзвоню з нього, однак у цього метода є кілька мінусів, наприклад зовсім незручно використовувати чат під час бесіди, приймати посилання і переглядати їх.

До чого всі ці незручності, коли навколо нас повно пристроїв з камерами, які можна використовувати.

Ось проста інструкція:

- Скачайте на свій смартфон додаток IP Webcam з Google Play.

– Скачайте клієнт програми для Windows за цим посиланням.

– Відкрийте програми та виберіть налаштування якості відео та звуку відповідно до власних вподобань.

– Натисніть кнопку Start Server, дайте відповідь на всі необхідні питання про поточний метод з’єднання, і ви отримаєте IP-адресу своєї камери.

– Отриману адресу ви можете ввести в адресний рядок свого браузера і переглянути камеру, або ввести в клієнт IP Webcam для Windows, натиснути клавішу Autodetect, і почати свою відеоконференціію.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1254 | Дата публікації: 01-01-2015 | Додав: adminA | Теги: веб-камери використовуємо Android-с | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]