Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2017 » Травень » 10 » Захистить телефонну розмову від допитливих вух український гаджет
23:03
Захистить телефонну розмову від допитливих вух український гаджет


 

Цей пристрій також стане в нагоді блогерам, мандрівникам та письменникам, котрі зможуть надиктовувати собі текст, не переживаючи, що їх хтось почує та використає інформацію у власних інтересах. Почути, що говорить людина, у якої є цей пристрій, неможливо навіть з дуже близької відстані. Натомість співрозмовник чує користувача через звичайні навушники.

За інформацією порталу, Hushme прикріплюється до обличчя власника за допомогою спеціальних магнітів всередині маски. При цьому людина не відчуває якогось дискомфорту завдяки манжетам і спеціальній фарбі.  Всі елементи всередині девайсу  можна мити, а також використовувати його як Bluetooth-колонку.

Голос користувача маскується електронікою, що знаходиться всередині маски, та власними алгоритмами Hushme. При натисканні на кнопку активуються зовнішні динаміки, розташовані по периметру маски, які генерують звуки. Що це будуть за звуки - можна вибрати в галереї додатку Hushme: від вітру до дихання Дарта Вейдера.

Винахідники Hushme планують зібрати 70 тисяч доларів та використати їх для запуску виробництва. На Kickstarter гарнітури доступні по 129 доларів. Команда Сакуна хоче доопрацювати остаточну версію свого девайсу, а вже в жовтні запустити її в масове виробництво.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", стартап київської команди Grammarly зацікавив щедрих інвесторів, які готові вкласти в нього понад сто мільйонів доларів.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 981 | Дата публікації: 10-05-2017 | Додав: adminA | Теги: український гаджет, телефонна розмова, допитливі вуха | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]