Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2019 » Квітень » 12 » За програмою Mars One колонізувати Марс зможуть громадяни лише однієї країни
19:21
За програмою Mars One колонізувати Марс зможуть громадяни лише однієї країни


 

 Колонізувати Марс за програмою Mars One зможуть громадяни лише однієї країни

Щоб долучитись до колонізації Марсу у рамках програми Mars One, потрібно мати громадянство США. Таким чином до сотні добровольців, яких відібрала компанія, можуть потрапити лише американці.

Про це розповів житомирський інженер Сергій Якимов, якого включили у список претендентів 5 років тому, пише Сегодня. Такі обмеження пов’язані з тим, що марсіанська програма є національним проектом Сполучених Штатів.

«Навіть якщо працювати в якійсь великій аерокосмічній компанії, необхідно бути громадянином США, тому що є певна політика безпеки», – уточнив доброволець.

Зазначимо, що у лютому суд швейцарського міста Базель визнав банкрутом компанію Mars One Ventures, яка планувала відправити колонізаторів на Марс.

Як повідомлялось, американський винахідник і мільярдер Ілон Маск вважає, що першим колоністом Марса може бути штучний інтелект. Тим часом ужгородський вчений придумав, як колонізаторам Марсу жити без їжі.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 654 | Дата публікації: 12-04-2019 | Додав: adminA | Теги: громадяни однієї країни, програма Mars One, колонізація Марсу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]