Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2017 » Травень » 20 » За добу українець створив додаток для прослуховування музики у Facebook - альтернатива є
17:43
За добу українець створив додаток для прослуховування музики у Facebook - альтернатива є


 

 

Український розробник Дмитро Андрєєв створив розширення для браузера, яке дозволяє прослуховувати музику у Facebook.

«Можна довго нити з приводу суперзручного (немає) плеєра ВКонтакте, а можна за пару годин інтегрувати куди більш класний і легальний плеєр у Facebook», – написав він.

Розробник додав, що на реалізацію ідеї витратив менше доби.

Додаток Facebook Spotifier дозволяє слухати музику з особистого облікового запису Spotify просто в Facebook. Щоправда, Spotify в Україні офіційно не працює, тому для створення облікового запису потрібно встановити додаткове програмне забезпечення, щоб обійти обмеження.

Плагін поки існує для браузера Google Chrome, але програміст обіцяє, що найближчим часом він буде доступний для Firefox і Opera.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко 16 травня підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, згідно з яким в Україні буде заблоковано доступ до російських соціальних мереж «ВКонтакте», «Однокласники», ресурсів Yandex, а також заборонено використання бухгалтерського програмного продукту 1С.

Із повним списком юридичних осіб, що потрапили під санкції, можна ознайомитися тут.

Указ набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Механізм блокування доступу до цих сайтів доручено відпрацювати Кабінету Міністрів та Службі безпеки за участі Нацбанку.

Human Rights Watch засудила такий крок. Натомість у НАТО визнали, що блокування російських інтернет-ресурсів в Україні є «питанням безпеки, а не свободи слова».

У Міністерстві інформаційної політики України заявили, що соцмережі «ВКонтакте», «Одноклассники» та ресурси Yandex і Mail.ru вже давно використовуються російськими спецслужбами як інструмент у «гібридній війні».

Нацкомзв’язку вже попередила інтернет-провайдерів, що їх штрафуватимуть за відмову блокувати російські сайти.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1006 | Дата публікації: 20-05-2017 | Додав: adminA | Теги: додаток, facebook, Доба, українець, прослуховування музики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]