Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2016 » Березень » 30 » З Instagram у користувачів виникли проблеми
23:04
З Instagram у користувачів виникли проблеми


 

Соціальна мережа Instagram доповіла про проблему, яка не дозволяє деяким людям залишити свій профіль. Раніше на цьому тижні користувачі програми обміну фотографіями заявили про те, що кнопка "Вихід" зникла з вкладки "Налаштування" , повідомляє Independent

Це не є проблемою для тих, хто користується тільки одним аккаунтом в Instagram, проте для людей з декількома обліковими записами, а також для тих, хто змушений вести кілька робочих рекламних профілів, це стало справжнім головним болем.

На початку цього року Instagram надав своїм користувачам можливість перемикатися між акаунтами, не виходячи з облікових записів, проте і ця функція тепер стала недоступною.

Фактично, люди виявилися "замкненими" в своєму профілі. Деякі користувачі для вирішення цієї проблеми пропонують зайти на сайт через мобільний браузер і вже там натиснути кнопку "Вийти", що автоматично викине вас з аккаунта в додатку, проте ці маніпуляції займуть певну кількість часу.

Проблеми з Instagram з'явилися на початку цього тижня після виходу останнього оновлення для додатка на ОС IOS.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1222 | Дата публікації: 30-03-2016 | Додав: adminA | Теги: Instagram, користувачі, проблеми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]