Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2012 » Грудень » 8 » Warner bros. запевняє: новий формат "Хоббіта" не викликає запаморочення
15:00
Warner bros. запевняє: новий формат "Хоббіта" не викликає запаморочення


Компанія Warner bros. заперечує, що фільм "Хоббіт: Неочікувана подорож" (The Hobbit: An Unexpected Journey), показаний у Новій Зеландії в новому форматі 48 кадрів в секунду, викликає нудоту і запаморочення при перегляді, повідомляє кіновидання Variety.

Днями в британському виданні The Sunday Times була опублікована інформація від анонімних глядачів, один з яких відчув сильне запаморочення після новозеландської прем'єри, де "Хоббіт: Неочікувана подорож" демонструвався в новому форматі з частотою 48 кадрів в секунду, а інший сказав, що відчуття від фільму можна порівняти з "американськими гірками".

Представники Warner bros. при цьому наголосили, що демонстрували картину в такому форматі для різних фокус-груп, і ніхто з тисяч людей, що подивилися картину, не відчував нудоти і запаморочення.

Також компанія зазначила, що у форматі з частотою 48 кадрів в секунду фільм буде демонструватися тільки на деяких територіях, іншим же глядачам буде запропонований звичайний формат - 24 кадри в секунду.

Перша частина кінотрилогії Пітера Джексона "Хоббіт: Неочікувана подорож" вийде на екрани 14 грудня.

Дія кінотрилогії розгортається в Середзем'ї за 60 років до подій "Володаря Кілець". Всі три частини "Хоббіта" будуть зроблені у форматі 3D. Сценарій до фільму написали Френ Уолш, Філіп Бойенс, Пітер Джексон і Гільєрмо дель Торо. Пітер Джексон став також одним з продюсерів стрічки.

У "Хоббіті" знялися актори, вже відомі за "Володарем кілець": Орландо Блум зіграв ельфа Леголаса, Кейт Бланшетт знову стала ельфійськой королевою Галадріель, Ян Маккеллен залишився Гендальфом, а Елайджа Вуд - Фродо. Головного героя Більбо Беггінс зіграв Мартін Фрімен, відомий за роллю доктора Ватсона в серіалі BBC "Шерлок Холмс" (Sherlock).


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 2044 | Дата публікації: 08-12-2012 | Додав: admin | Теги: Фільми Онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]