Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2019 » Квітень » 6 » Власну мережу супутникового інтернету запускає Amazon
18:43
Власну мережу супутникового інтернету запускає Amazon


 

 Amazon запускає власну мережу супутникового інтернету
 
Власну мережу супутникового інтернету планує створити найбільший інтернет-магазин Amazon.

Власну мережу супутникового інтернету планує створити найбільший інтернет-магазин Amazon. Для цього компанія збирається запустити на низьку навколоземну орбіту понад 3 тис. супутників.

Нова космічна ініціатива називається Project Kuiper, яку Amazon описав в документах, затверджених Міжнародним телекомунікаційним союзом, передає ZDNet.

Повідомляється, що Amazon планує запустити 784 супутника на орбіту, висотою в 590 км, 1296 супутників на висоту в 610 км, і 391 супутник на висоту в 630 км.

Компанія називає Project Kuiper "довгостроковим проектом з обслуговування десятків мільйонів людей без базового доступу до широкосмугового інтернету".

Компанія "Амазон" є найбільшою у світі за обігом, що продає товари та послуги через інтернет. На середину минулого року активи Безоса оцінювали у $150 млрд - 4,2 трлн грн, за версією агентства "Блумберг". Він найбагатший чоловік у світі за всю історію. У найближчого конкурента, засновника корпорації "Майкрософт" Білла Гейтса - $90 млрд.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 613 | Дата публікації: 06-04-2019 | Додав: adminA | Теги: Amazon, мережа супутникового інтернету | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]