Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2012 » Вересень » 30 » Вишиванка – модний атрибут сучасного українця
17:59
Вишиванка – модний атрибут сучасного українця


Історія України складалася таким чином, що після втрати своєї першої держави, яку боялися і шанували всі сусіди – Київської Русі – українці постійно були змушені вести боротьбу за свою незалежність, берегти і захищати свою мову, релігію і культурні звички від зазіхань різноманітних окупантів. Саме тому, сьогодні, на двадцять другий рік відновлення своєї незалежності багато українців не забувають віддавати данину всім, хто виборював право на волю для народу. Одним із атрибутів української ідентичності і, водночас, виявом поваги до української культури, звичаїв і борців за незалежність країни, для багатьох сучасних українців стала вишиванка. Саме тому вишиванка купити, яку в наші дні можна навіть через світову мережу Інтернет, є практично у кожного свідомого українця, патріота своєї рідної землі і держави Україна.

У той же час варто зазначити, що потуги українського народу майже безмежні, а тому популярність і попит на вишиванки не падає, а постійно залишається стабільним. Правда, напередодні відомих державних свят чи просто визначних дат в боротьба українців за свою державу, спостерігається певний сплеск продаж.

Також варто зауважити, що на комерційну популярність національно одягу взагалі, і вишиванок, у тому числі, впливає позитивно і те, що українці не обмежуються одним комплектом національного одягу в своєму гардеробі. До речі, якщо говорити про Інтернет, то варто відмітити сайт vyshyvanka.net, який користується найбільшою популярністю в українців.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Останні відкриття науки | Переглядів: 5141 | Дата публікації: 30-09-2012 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]