Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2016 » Квітень » 1 » Випустить третє покоління смартфона Moto E Motorola
23:41
Випустить третє покоління смартфона Moto E Motorola


 

Компанія Motorola веде розробку нового, вже третього за рахунком покоління свого доступного смартфона Moto E в надії захопити частину ринку бюджетних розумних звонилок. Офіційно це поки не підтверджується, але деякі бенчмарки вже опублікували його попередні апаратні специфікації.

Швидку появу смартфона Motorola Moto E третього покоління світ зобов’язаний компанії Lenovo, яка в даний час є власником колись американського виробника. Після покупки «Мотороли» майже за 3 мільярди доларів вона пообіцяла зберегти смартфони Moto E і Moto G і випустити нові версії як можна швидше, щоб вони були конкурентоспроможними. Схоже, першим побачить світ все-таки Moto E, якщо неофіційні інформатори надали достовірні відомості.

Новий Motorola Moto E, зазначимо, буде відноситися до категорії бюджетних смартфонів, так що чудес чекати не варто, проте його екран все ж зросте, причому відразу до 5 дюймів, і отримає підтримку розд. здат. HD йди 1280х720 пікселів. Разом з екраном мобільник запропонує 2 Гб оперативної пам’яті і 8-мегапіксельну основну камеру на пару з 5-мегапіксельною фронтальною, а об’єм вбудованої пам’яті не перевищить 16 гб. Також в бенчмарку відзначено наявність 4-ядерного процесора MediaTek MT6735P з частотою 1 ГГц і ОС Google Android 6.0 Marshmallow. Разом новий Motorola Moto E мало чим буде відрізнятися від 100-доларових китайських смартфонів.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1202 | Дата публікації: 01-04-2016 | Додав: adminA | Теги: motorola, третє покоління смартфона Moto E | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]