Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » 2018 » Червень » 23 » В Україні "ПриватБанк" і Visa запустили оплату пальцем
22:11
В Україні "ПриватБанк" і Visa запустили оплату пальцем


 

 

Для того, щоб платити пальцем, достатньо один раз "прив’язати" його відбиток до своєї картки.

Міжнародна платіжна система Visa, компанія MOSST Payments та "ПриватБанк" запустили в Україні пілотний проект технології біометричної оплати покупок за допомогою відбитка пальця.

Про це повідомляється на сайті "ПриватБанку".

Першими оплачувати свої покупки без готівки, карток і навіть смартфонів змогли відвідувачі фестивалю Belive в Києві, які оформили картки Visa "ПриватБанку".

"Уперше в Україні – можливість оплатити просто пальцем! Жодних карток, ПІН-кодів і навіть телефонів на фестивалі Belive", – сказав Дмитро Крепак, в. о. голови регіону СНД і Південно-Східної Європи Visa.

Так, для того, щоб платити пальцем, достатньо один раз "прив’язати" його відбиток до своєї картки та розплачуватися в торговельних точках, що підтримують цю технологію, приклавши палець до зчитувача біометричних даних.

Як говорять у "ПриватБанку", ця технологія буде цікава насамперед малому та середньому бізнесу, вуличним торгівцям, оскільки приймати платежі можна за допомогою власного смартфону або планшета та спеціального біометричного сканера.

"Завжди приємно спільно з партнерами першими розробляти і впроваджувати інноваційні платіжні продукти, затребувані ринком. Ми з радістю інтегрували наше експертне рішення з біометрики на прикладі відбитка пальця", – говорить директор MOSST Payments Антон Медведєв.
Нагадаємо, в середині травня в Україні запрацював популярний у світі сервіс платежів Apple Pay.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 891 | Дата публікації: 23-06-2018 | Додав: adminA | Теги: україна, оплата пальцем, ПриватБанк і Visa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]