Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2015 » Травень » 18 » В питанні з модерацією Facebook Цукерберг дав пояснення
22:10
В питанні з модерацією Facebook Цукерберг дав пояснення


 

Глава компанії Facebook Марк Цукерберг заявив, що у РФ немає адміністрації соціальної мережі Facebook, яка модерує український сегмент мережі. За його словами модерацію здійснюють працівники представництва компанії в Дубліні, що володіють мовою, якою написано повідомлення.

"Звучали запитання, чи модеруються росіянами повідомлення, написані українцями, в той час, коли між Україною і Росією триває конфлікт. Це не відповідає дійсності - у нас немає такого російського офісу. Тому кожен, хто думає, що до цього начебто причетні антиукраїнські модератори з російського офісу, помиляється", - запевнив М.Цукерберг.

Він також відповів на запитання президента України Петра Порошенка про можливість відкриття представництва Facebook в Україні. М.Цукерберг сказав, що з часом таку можливість можуть розглянути, і пояснив, що доцільність лежить у площині розвитку компанії, зокрема, розробки програмного забезпечення.

Чергову онлайн-сесію запитань і відповідей у четвер увечері почали саме із запитання про Україну, яке набрало 45 тис. "лайків". Користувач поскаржився на несправедливість у блокуванні сторінок і повідомлень з боку Facebook, пояснюючи це тим, що український сегмент курирує російський менеджмент.

Глава Facebook зазначив, що особисто з'ясовував, про що йдеться, й наголосив, що справді було кілька повідомлень, які вони вирішили вилучити за порушення правил, що забороняють використання "мови ненависті" проти іншої національності. "На жаль, є кілька повідомлень, які порушили це правило. Люди поскаржилися, і ми, проглянувши ці повідомлення, визначили, що деякі з цих повідомлень містили образливу лексику щодо деяких росіян, і ми їх прибрали", - пояснив М.Цукерберг.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1276 | Дата публікації: 18-05-2015 | Додав: adminA | Теги: модерацією Facebook, питанні, Цукерберг дав пояснення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]