Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2012 » Серпень » 16 » Три роки розлуки. Зворушлива зустріч двох горил
18:53
Три роки розлуки. Зворушлива зустріч двох горил



Возз'єднання сім'ї може бути досить незграбним процесом. Але ці давно розлучені родичі швидко розтопили лід. Горили Кешо і його молодший брат Альф не бачилися протягом майже трьох років після того, як їх розвезли по різних зоопарках.

Вони зустрілися на цьому тижні в своєму новому будинку в Сафарі-парк Лонглі і вітали один одного з розпростертими обіймами і рукостисканнями.

Вони народилися в зоопарку Дубліна, але були розлучені, коли 13-річний Кешо був відправлений в Лондонський зоопарк, щоб взяти участь в програмі розведення.
Однак він виявився безплідним, але живучи з трьома самками, як домінуючий самець став ватажком зграї.

За словами керівництва Сафарі-парку, вони не були повністю впевнені в тому, що брати впізнають один одного, але в перший же момент їхньої зустрічі їхні побоювання розвіялися. Для початку їх помістили в сусідні клітки на 24 години, щоб упевнитися, що між ними не буде ніякої агресії. Після такого запобіжного заходу їх випустили в загальний вольєр.

Якщо два незнайомця стоять один до одного обличчям до обличчя і видають загрозливі звуки, то вони навряд чи уживуться разом. Однак Кешо і Альф спокійно повернулися один до одного спиною, що є ознакою довіри.

novostiua.net

За матеріалами Новини науки
Категорія: Останні відкриття науки | Переглядів: 3119 | Дата публікації: 16-08-2012 | Додав: adminA | Теги: Зворушлива зустріч двох горил | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]